Два остри камъка в една кухня - хип-хоп звездата Ицо

...
Два остри камъка в една кухня - хип-хоп звездата Ицо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта облиза пръсти в Мастършеф - slava.bg

Два остри камъка в една кухня - хип-хоп звездата Ицо Хазарта и топ кулинарката Силвена Роу подвигнаха градусите в шоуто "Мастършеф " в сряда вечер в ефира. Между двамата прескочиха искри по време на гостуването на изпълнителя в кулинарното предаване.

Хазарта влезе в готварското предаване с останалите членове от журито на "България търси гений ", с цел да опита и оцени ястията на кандидатите за стоте хиляди лв..

"Ицо, виждам, че имаш необикновено пречистен усет ", направи му комплимент началник Роу, до момента в който той дегустираше храната в ресторанта, само че любезностите ѝ изобщо не трогнаха госта.

"Благодаря за комплимента, само че виждам, че нямаш добра преценка за мен ", подмятна самоиронично той, до момента в който омиташе чините с миди сен жак с мус от сирена и зеленчуци, супата от аспержи с козе сирене и чипс от кейл, двата типа паста и десертите с ядки с самопризнание, че се храни с много по-обикновена храна по принцип.

За началник Роу остана утехата, че в творчеството си Хазарта е увековечил обичаната ѝ веган кухня.

"К`во да хапвам? Ник`ви свине, телета, филета, кюфтета! Спираме тия напитки, мани ги тия мезета. Караме единствено на 2% мляко, фасул в гърнета, плод и зарзават и две кафета ", изпя той в шлагера си "Гладен ", доста преди да влезе в "Мастършеф ".

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР