Два нови случая на коронавирус са установени във Варна, потвърди

...
Два нови случая на коронавирус са установени във Варна, потвърди
Коментари Харесай

Два нови случая на коронавирус във Варна! Заразата пълзи!

 Два нови случая на ковид са открити във Варна, удостовери за Varna24.bg регионалният шеф Стоян Пасев. Касае се за лица, влезнали напълно скоро в морската столица и установени директно след завръщането си. 

14 са новите случаи на инфектирани с ковид у нас. Това стана ясно преди минути на постоянната конференция на  председателя на Националния действен щаб за битка с ковид ген.-майор Венцислав Мутафчийски. Така разболелите се стават общо 81. 

От 00:00 часа на 18 март краткотрайно се не разрешава влизането на територията на България на жителите на Китай, Иран, Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Корея, Франция, Германия, Нидерландия, Швейцария, Англия и Северна Ирландия.

Изключение са жителите с непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване на територията на България и членовете на техните фамилии. Това подреди здравният министър със своя заповед.  

С друга заповед Кирил Ананиев разпореди разкриването на краткотрайни звена за граничен здравен надзор на граничните контролно-пропускателни пунктове Гюешево, Видин, Връшка чука, Маказа - Нимфея и Илинден – Ексохи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР