Два нови plug-in хибрида разширяват гамата на задвижване на VW

...
Два нови plug-in хибрида разширяват гамата на задвижване на VW
Коментари Харесай

VW Passat и с два нови plug-in хибрида

Два нови plug-in хибрида уголемяват гамата на задвижване на VW Passat. Моделите eHybrid развиват мощ от 150 кВт/204 к.с. и 200 кВт/272 к.с. Предварителните продажби към този момент започнаха. С електрически пробег до 120 км те се трансформират в електрически коли в всекидневието.

По същото време ще бъдат пуснати още два турбодизела (TDI): Passat TDI с 90 кВт/122 к.с. ще бележи базовото равнище на показване в бъдеще. Най-мощният TDI мотор на Passat обезпечава 142 кВт/193 к.с. и общоприетоо е смесен със задвижването на четирите колела 4Motion.

Новият Passat се предлага с меко хибридно задвижване (eTSI) и TDI, всеки със 110 кВт/150 к.с., от есента на предходната година. Passat се предлага като вид и в линиите на съоръжение „ Passat ” (базова версия), „ Business ”, „ Elegance ” и „ R-Line ”. " Business " е съгласуван с постоянно пътуващите по работа, " Elegance " и " R-Line " са топ оборудването.

Всяка от другите версии на задвижване е обвързвана със характерни линии на съоръжение: Passat eHybrid със систематична мощ от 150 кВт се предлага на цени, започващи от 50 320 евро и може да бъде конфигуриран в съоръжение " Passat ", " Business " и Elegance. стартира от 62 470 евро и може да се поръча в композиция с оборудването „ Elegance “ и „ R-Line “.

Новият Passat TDI с 90 кВт е един от най-икономичните комби модели в междинния клас. С оптимален въртящ миг от 320 Нм, даже и най-малкият турбодизелов мотор в Passat предлага превъзходна мощ. Passat може да бъде поръчан с това задвижване на цени, започващи от 41 745 евро; 90 кВт TDI се предлага за версиите на съоръжение " Passat " и " Business ".

Задвижващият всички колела вид Passat TDI 4Motion може да бъде поръчан на цени, започващи от 57 475 евро; той е непокътнат извънредно за двете топ версии “Elegance ” и “R-Line ”. Passat eTSI (мек хибрид), оборудван с 48V ремъчен запалител генератор, се предлага на цени, започващи от 39 995 евро. eTSI се предлага за версиите на съоръжение „ Passat “ и „ Business “. TDI със 110 кВт стартира от 48 495 евро и може да бъде поръчан във версиите на съоръжение „ Business “, „ Elegance “ и „ R-Line “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР