Два месеца от съществуването на най-позорното, корумпирано и жалко правителство

...
Два месеца от съществуването на най-позорното, корумпирано и жалко правителство
Коментари Харесай

Василев определи кабинета „Денков-Габриел“ като такъв на корупцията и призова за оставка

Два месеца от съществуването на най-позорното , корумпирано и тъпо държавно управление в най-новата история на България – това означи самостоятелният депутат Радостин Василев във Фейсбук. Според него кабинетът „ Денков-Габриел “ е аналог на кабинета „ Беров “ и го дефинира като кабинет на корупцията , който цели, както през 93-та година, да амнистира закононарушенията против народа на България.

„ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ върнаха Бойко Борисов на бял кон във властта – „ изпран “ и почтен като ангелче , разяснява още Василев.

„ Националните предатели от ПП-ДБ и мафиотите от ГЕРБ се събраха, а Пеевски към този момент бабува конституционно на тази политическа оргия. Това е безспорна омерта. Борисов и Пеевски още веднъж овладяха страната с помощта на ПП-ДБ, които са нищо повече от евтина „ белина “ за десетките години безвластие и корупция на ГЕРБ. Кирил Петков и Христо Иванов станаха обслужващ личен състав на Бойко Борисов, осигурявайки му краткотрайно успокоение от наказателно гонене “, написа депутатът в обществената мрежа.

Българинът не обича да бъде лъган и да има ала-бала, счита Василев. Той предвижда: „ Много скоро партийното посланичество на мафията в Народното събрание ще разбере по безапелационен метод какво мисли народът за тях. Порочната сглобка ГЕПИ следва да получи заслуженото си отмъщение за злините, които предизвиква на българския народ. “

В умозаключение Василев приканва за оставка , съд и затвор за „ крадците и предателите на България “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР