Два фрапиращи случая на пияни шофьори, подкарали тежки машини, с

...
Два фрапиращи случая на пияни шофьори, подкарали тежки машини, с
Коментари Харесай

Пияни безумци подкараха камион и влекач

Два фрапиращи случая на пияни водачи, подкарали тежки машини, с които могат да причинят голяма покруса, записват в ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас за последния уикенд.

На 10 ноември в Сунгурларе е хванат 54-годишен мъж от старозагорското село Николаево, който се е качил зад влекача с полуремарке след използването на 2,60 промила алкохол – голямо количество съответстващо на повече от литър корав концентрат. Шофьорът на практика не е бил кадърен да върви, а се е качил зад кормилото и то измежду бял ден на тежката машина. Добре, че е бил спрян, с цел да не аргументи голяма покруса, написа "Флагман ".

В събота на остарелия път София-Бургас служителите на реда от РУП Карнобат са спрели за инспекция камион „ Мерцедес 1117” с ямболска регистрация, ръководен от 40-годишния Г.В. И този водач е бил крепко фиркан – с 1,48 промила алкохол. Задържан е за 24 часа и ще бъде съден.

Очаква се глобите за двамата пияни водачи да бъдат съществени, тъй като с държанието си те излагат на риск почтени хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР