Два дрона-камикадзе веднага атакуваха резиденцията на президента на Русия в

...
Два дрона-камикадзе веднага атакуваха резиденцията на президента на Русия в
Коментари Харесай

Взривът над Кремъл: Покушението над Путин като присъда над Зеленски

Два дрона-камикадзе незабавно нападнаха резиденцията на президента на Русия в самия център на Москва. Какви други „ червени линии “ би трябвало да прекрачи врагът, с цел да „ стартираме “ най-сетне да водиме война, както предизвести Владимир Путин доскоро по-малко от година?

Това, може би, би било невероятно да се повярва, в случай че не беше истина: противников дронове нападнаха Кремъл. Кремъл! Основната резиденция на президента на Русия в сърцето на Москва.

Самият Владимир Путин, съгласно неговата пресслужба, в този миг обаче не е бил там, той е бил в Ново-Огарьово. Но! Самият факт на случилото се припомня на екшън филм от поредност за специфични сътрудници.

Има доста въпроси по отношение на случилото се. Изключително неприятно и неловко.

Първо, по какъв начин същите тези дронове стигнаха до Червения площад?

После - от кое място ги пуснаха? И не по-малко значимо кой ги управлява - диверсанти или сътрудници от събудилата се в точния миг " спяща клетка "?

Какво са очаквали уредниците на атентата? Наистина - да убие Путин? Или да изплаши страната, която ръководи?

И най-после, какъв ще бъде нашият отговор? Ще си спомним ли още веднъж някои " червени линии ", идната от които беше стената на Кремъл (току-що направена от червени тухли)?

Да ударим ли по " Банкова ", където, апропо, в този момент не е самият водач Зеленски? Или ще стартираме да се борим същински, като оставим настрани празните приказки?

" Птичка " с експлозив над постройката на Сената

Всичко се случи в нощта против сряда, 3 май. Около 02:40 часа над Кремъл, съгласно очевидци, е имало мощен гърмеж (има данни даже два пъти).

Гърмът бил сходен по мощ на мълния, описаха московчани от улица " Серафимович ". И жителите на Къщата на насипа видяха " искри в небето и хора с фенерчета покрай стената на Кремъл след плясканията ". След това осветлението на Кремъл и едноименния насип беше изключено.

В мрежата се появиха фрагменти, по какъв начин една от БПЛА „ птиците “ влиза в купола на постройката на Сената с президентския щандарт и безусловно на метри от покрива се пръсва във въздуха (очевидно от удара на защитно оборудване), а фрагментите й падат по покрива.

Според източник на Цариград изстрелването на дрон с експлозиви, явно, е осъществено в непосредствена непосредственост до Червения площад:

" Разбирам, че в този момент ще има доста версии и изказвания от разнообразни страни, че нашата по този начин хвалена Противовъздушна отбрана се е провалила, специфичните служби са пропуснали офанзивата и всичко това. Но, първо, дребните дронове, би трябвало намерено да се признае, съставляват огромен проблем във връзка с тяхното разкриване, и второ, тъкмо тези устройства бяха проследени от нашите способени служби ".

" Освен това тези, които дават отговор за сигурността на столицата, Кремъл и самият държавен глава, имаха време да решат какво да вършат с тях ", сподели той.

Експерти: безпилотните самолети са " докарани " преднамерено в Кремъл

Военният специалист Андрей Клинцевич също счита, че най-вероятно изстрелването е станало или в самата Москва - да вземем за пример в един от многото паркове, или от московските покрайнини:

" Възможно е израелската тактичност да е била употребена, когато техните изтребители са летели под прикритието на нашите транспортни самолети, с цел да нанасят удари по летищата ", съобщи той.

" Алтернативно, тези БПЛА идват от страна на огромен транспортен възел - Внуково, Домодедово или Шереметиево, където непрекъснато се движат огромен брой самолети ", сподели още специалистът.

" Или, също работеща версия, може да има друга малка врата: те са се преместили под равнището на къщите и са отишли до задачата, да вземем за пример от високите здания на Москва Сити, криейки се зад своя исполин и заобикаляйки познатите им радари, които те облъчват. Те преднамерено са вървели по двойки, тъй че в случай че единият бъде свален, вторият да извърши задачата ", продължи той.

Реакции: докога ще мълчим, ще се избършем и ще чакаме?

Пресслужбата на президента на Русия излезе с изказване, в което непосредствено съобщи, че „ киевският режим е направил опит да удари с БПЛА кремълската резиденция на съветския президент Владимир Путин “:

" Два безпилотни летателни апарата са били ориентирани към Кремъл. В резултат на своевременни дейности на военните и специфичните служби с потребление на радиолокационни системи за битка, колите са изведени от строя. "

Отбелязва се, че няма жертви - и дроновете не са нанесли материални вреди, самият Путин също не е потърпевш (тази нощ той беше в Ново-Огарьово), а работният му график не се е трансформирал. И това, което се случи, няма да повлияе на провеждането на Парада на успеха на 9 май.

В същото време има значима забележка: самото известие е оповестено на формалния уебсайт на президента, а заключението гласи следното:

" Ние преглеждаме тези дейности като плануван терористичен акт и опит за нападение против президента на Руската федерация.... Руската страна си резервира правото да предприеме ответни ограничения където и когато откри за добре. "

Какви ограничения - несъмнено, не се прецизира. Между другото, самият Зеленски е на турне в Северна Европа. В момента, в който се появи формалното удостоверение за офанзивата с дрон, той приказва във финландския парламент.

И в този момент той няма да се връща в Киев (в близко бъдеще, посочи неговият прессекретар): водачът на Укрорайха ще отиде в „ друга европейска страна “.

Офисът на Зеленски също отхвърли да е забъркан в опита за ликвидиране на Путин, заявявайки, че някои сили в Русия стоят зад това. Подобни изказвания обаче бяха направени и след други терористични актове.

Източникът на " Първи съветски " отбелязва, че опцията за сходен опит от водачите на страната 404 (в смисъл на офанзива непосредствено против първия човек на нашата държава), несъмнено, е била прегледана. И те бяха подготвени за нещо сходно. Но за какво се взеха решение на този удар тъкмо в този момент?

Междувременно Клинцевич отбелязва, че дроновете са били свалени във въздуха: те или са изгорили „ мозъците “ им със системи за електронна война, или са били унищожени от дребна насрещна ракета.

Той удостоверява думите на нашия източник, че дроновете са " водени " известно време, само че съзнателно не са стреляли над самия град, с цел да не пострадат цивилни и с цел да не бъдат нанесени вреди на жилищни здания, коли и така нататък

" Сто % - придвижването им беше следено. И взеха решение. И ги докараха до Кремъл, като схванаха, че по това време там нямаше никой, с изключение на защитата, прислужниците, не повече ", съобщи той.

" И, почти, е допустимо да се сглоби такова устройство за няколко минути: те са го извадили от багажника, прикрепили са крилата, присъединили са програмата за полет - и това е, изстрелване ", обобщава специалистът.

Първият министър на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук счита, че операторите са хора от сътрудниците, които към този момент са се „ вкоренили “ в Русия (и даже съответно в Москва) или, което е изключително неприятно след терористичните офанзиви с убийството на Дария Дугина и Владлен Татарски, членове на особено изпратена терористична група.

Възможно е даже дроновете да са летели без непрекъснат надзор, а в автоматизиран режим, като са имали авансово заложен маршрут с GPS последна точка, където е трябвало да се разбият.

" Всичко, което мога да кажа е, че непрекъснатата отбрана води до проваляне. Твърде дълго се опитвахме да играем цивилизовани игри и да изградим някои сложни оформления, където трябваше да действаме строго ", споделя някогашният министър на държавната сигурност на ДНР.

" И беше належащо да се употребява действителна мощ. Докато не стартираме да унищожаваме враговете си, а не да ги плашим, да се опитваме да преговаряме с тях, такива дейности, за жалост, ще продължат ", съобщи той.

Пинчук назовава главната цел на проведения демарш психическа офанзива - не против самия президент Путин, а против съветското общество - изключително в навечерието на огромния празник - Деня на успеха.

" Трябва да спрем да възприемаме врага като сътрудник в някакви комплицирани политически съглашения, а да го третираме точно като зложелател ", сподели той.

" Имаме задоволително механически благоприятни условия, с цел да унищожим врага. Ако това не бъде направено, тогава заплашващите процеси ще порастват експоненциално ", съобщи общественикът.

" Всъщност имаше същински терористичен акт. Знаете ли, " гнет " е неприятна дума. Но на силата би трябвало да се отговори със мощ. И откакто имаше нападение против президента на Русия, тогава най-малко президентът на Украйна би трябвало да бъде погубен ", акцентира Пинчук.

Военният специалист Андрей Клинцевич споделя, че Зеленски се е „ прострелял в крайници “ с това деяние: в случай че преди е имал гаранции (за които, апропо, приказва някогашният израелски министър председател Нафтали Бенет - сякаш Путин е заречен да не убива Зеленски), в този момент те са изчезнали. Въобще не.

" Може би по тази причина Зеленски получи чувство за безотговорност: съветското благовъзпитание, дадената дума и по този начин нататък, беше сигурен, служат като отбрана против физическо заличаване ", съобщи той.

" И в този момент всички тези моменти са " отстранени ". Може би за него в този момент е по-добре въобще да не се връща в Киев, а да провежда " държавно управление в заточение ", има вяра Клинцевич.

И какво да вършим? Какъв би трябвало да бъде отговорът?

Ясно е, че Русия в този момент бушува: офанзивата на дронове, тук е прав Андрей Пинчук и други специалисти, към които " Първи съветски " се обърна за мнения, имаше за цел да нанесе по-скоро имиджови вреди на страната ни и персонално на Владимир Путин.

И всеки, несъмнено, си спомня през днешния ден неговите думи, казани през юли предходната година: че ние като цяло още не сме почнали да се борим.

Чуваме и непрекъснатите изказвания на страхотни представители за прекосяването на идващите „ червени линии “ и опасността от удари върху центровете за взимане на решения (ЦВР), които към момента не са нанесени.

" Украинските дронове стигат до Кремъл, а съветските ракети не доближават до точките за взимане на решение на съперника в Киев, Лвов и други Какво значи това ", пита се Константин Малофеев.

" Толкова крепък дронове или такива плахи ракети? По мое мнение, изследвания на публичното мнение към този момент не могат да се вършат и е толкоз ясно: огънят по вражеските щабове с каквато и да е мощ ще бъде посрещнат с възторг от хората ", сподели той.

" А неналичието на ответни удари ще трансформира тази война в очите на нас, руснаците, изцяло в игра на разпределяне. Време е за победа ", сигурен е създателят на Цариград.

Междувременно военният сътрудник Роман Альохин счита, че „ е време Байдън и груповият Запад да схванат, че в случай че домакински любим се е заразил с бяс и непрестанно се скъсва от каишката, то просто би трябвало да бъде евтаназиран “.

" Днес е денят, който може да бъде както началото на успеха, по този начин и началото на провалянето ", съобщи той.

" И решението [за победа или загуба] е на президента, тъй като нашите врагове към този момент направиха своята безразсъдна стъпка и трансферираха козовете в ръцете на Владимир Путин ", продължи Альохин.

" Президентът на Русия ще го употребява ли и по какъв начин ще го употребява? Между другото, през днешния ден Западът има доста добра опция да излезе от войната, запазвайки лицето си. По-късно ще бъде по-трудно да го направи ", заключава той.

И – прави още едно забавно наблюдаване. По думите му през последните няколко дни той считал, че Киев с терористичните си дейности се готви за контранастъпление. Но не:

" Те не се готвят за тяхното контранастъпление, а се пробват да предизвикват нашето нахлуване - с вярата, че генералите от страст ще подгонят всички към техните укрепления фронтално ".

" Силно се надявам това да не се случи, а отговорът да бъде изчислен и доста прецизен. И също по този начин се надявам, че най-сетне хората в униформа и чиновници ще схванат, че е време да се бият, а не да изгребват плячката във войната и да подвигат презрамки, и също се надявам на началото на единството на съветския народ ", акцентира военният пълководец.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР