Два допълнителни влака по направлението София - Бургас - София

...
Два допълнителни влака по направлението София - Бургас - София
Коментари Харесай

БДЖ пуска допълнителен влак от София до Бургас за лятото. Какви са цените на билетите и колко дълго ще се пътува?

Два спомагателни влака по направлението София - Бургас - София през Подбалканската железопътна линия ще пътуват всяка събота и неделя до края на дейния летен сезон през август, оповестиха от БДЖ.

Всяка от композициите на тези влакове ще бъдат формирани от шест вагона, като по този метод БДЖ се стреми да обезпечи задоволително места за искащите да пътуват до и от българското Черноморие. Тези влакове ще се движат всяка събота и неделя до 4-ти септември в това число след регистрирания интерес за пътешестване с тях през миналите почивни дни.

Допълнителният бърз трен № 3691 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 07:55 ч. и ще идва в Бургас в 14:00 ч. А бързият трен № 3692 от Бургас за София ще потегля от гара Бургас в 15:00 ч. и ще идва в София в 21:05 ч. По разписание и в двете направления пътуването ще лишава по 6:05 часа.
 Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите
Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите

Станцията за идване е Истанбул Халкали, която се намира на 25 километра отвън историческия център на града

За клиентите на БДЖ е в ход и предварителна продажба на билети за седящи места през летния сезон. По този метод билети за пътешестване могат да бъдат закупени от билетните каси 15 дни преди пътуването.

Билети за пътешестване с трен могат да бъдат закупени 30 дни преди датата на пътешестване за всички категории влакове през системата за онлайн билетоиздаване.
 Директните влакове от София и Варна до Букурещ потеглиха, ето какви са цените на билетите
Директните влакове от София и Варна до Букурещ потеглиха, ето какви са цените на билетите

Пътешествието от румънската столица и до двата български града е с дълготрайност 9 часа

Цената на еднопосочния билет без понижение I-ва класа от София до Бургас за първата допустима дата 13 август е 25.50 лева, а за билет II-ра класа - 20.55 лв.. Билетът I-ва класа от Бургас за София пък коства 24.50 лева, а за II-ра класа 19.70 лв.. август.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР