Два бързи ефекта от „големия успех“ на Кирето в Скопие.1.

...
Два бързи ефекта от „големия успех“ на Кирето в Скопие.1.
Коментари Харесай

Въдворете Киро! Изцепките му се пишат на гърба на Радев

Два бързи резултата от „ огромния триумф “ на Кирето в Скопие.

1 . Председателят на комисията по външна политика в немския Бундестаг Михаел Рот призовал нашето държавно управление " най-сетне " да признае македонското малцинство в България.

2. Веднага след срещата си с Киро македонският президент Стево Пендаровски разгласи по локална телевизия: В България има македонци!

Това реализира харвардският тапет на полущат в американското посолство.

Според признанията на самия Пендаровски Кирето даже не е отворил пред него тематиката за „ македонските жители с българско съзнание “ в Северна Македония. Българският министър председател е хвърлил тези хора на кучетата, пожертвал ги е в егоцентричния си напор да се изфука с величествен интернационален пробив.
свързани новини140810преди 6 часа51504преди 22 часа
Вържете Кирето, въдворете го в някоя езикова школа, не го пускайте повече в чужбина, тъй като идващия път може и да ни вкара в някоя война, до момента в който фанфаронски показва мечтаното за фактически!

Има и друго. Бигбосът на тапета от „ Дондуков “ 2 в този момент тарикатски се е спотаил в опит надали не да се разграничи от самозвания министър-председател.

Няма да стане. Всяка тъпота на Кирето се написа на гърба на Радев. Кирето е негов (суб)продукт, функционалността му в изпълнителната власт . В Скопие Кирето изпапагалства коминтерновските тези на Радев и неговите подмолни господари от двете неомарксистки столици Вашингтон и Москва.

Радев извърши държавен прелом с поддръжката на американската и съветската легации, тъй като пое ангажимент да съобщи националния ни интерес и да направи компромис по тематиката „ Македония “. Оттук нататък крачката до признание на македонско малцинство и легитимация на сепаратистите от ОМО „ Илинден “ е напълно дребна.

Скопие може и да няма „ териториални искания “, само че родоотстъпниците в София като нищо непринудено ще им предадат пиринския край, в случай че Омертата го изиска.

Впрочем, по кое време да чакаме нота на Външно до Берлин поради изцепката на немския народен представител? Или това е уговорено? Репетиция за същинската низост, която занапред следва?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР