Два автомобила, управлявани от дрогирани шофьори иззе полицията в Кюстендил. Досъдебно

...
Два автомобила, управлявани от дрогирани шофьори иззе полицията в Кюстендил. Досъдебно
Коментари Харесай

Полицията в Кюстендил иззе две коли на дрогирани шофьори

Два автомобила, ръководени от дрогирани водачи иззе полицията в Кюстендил.

 Досъдебно произвеждане е формирано през вчерашния ден в Районно ръководство Кюстендил за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотично вещество и владеене на опиати. 35-годишна лидерка на лек автомобил " Фиат " е управлявала след приложимост на опиат, пробата е изработен с техническо средство.

Последвали са процесуални дейности в нейна къща в с. Берсин, там криминалистите разкрили суха листна маса – канабис и сива бучка, която е реагирала на MDMA. Автомобилът, ръководен от 35-годишната, е конфискуван наложително, според Наказателно-процесуален кодекс, оповестиха от ОД на МВР-Кюстендил. За случая е известена прокуратурата.

Бързо полицейско произвеждане е формирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) и против 21-годишен лидер на лек автомобил " Мерцедес ". Той е тестван за приложимост на опиати на ул. " Цар Освободител " в Кюстендил, а пробата е изработен с техническо средство. След открита приложимост на упойващо вещество, автомобилът е конфискуван с протокол за непринудено предаване, лидерът е арестуван с полицейска заповед.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР