Два автобуса, изпратени за евакуация на цивилни граждани от украински

...
Два автобуса, изпратени за евакуация на цивилни граждани от украински
Коментари Харесай

Два автобуса с евакуирани украинци са изчезнали след руска атака

Два рейса, изпратени за евакуация на цивилни жители от украински град, са изчезнали в резултат на масирана офанзива на съветските сили

Военнослужещ, помагащ за евакуацията на жители от град Попасна, Донбас, сподели, че един от двата рейса, ръководени от доброволци, е бил обстрелван в дребния град, предадоха Военновъздушни сили и

Няма вести за второто транспортно средство - учебен рейс, ръководен от преподавател по история, добавя Никола Ханатов от украинските сили.

Според доброволката Галина Крошка в петък в Попасна са били изпратени три рейса, с цел да оказват помощ при евакуацията на стотици цивилни.

Два от рейсовете по този начин и не са стигнали крайната си дестинация в град Бахмут.

„ Много сме обезпокоени. Автобусите ни не пристигнаха и от през вчерашния ден нямаме контакт с тях. Не можем сами да пътуваме до Попасна, до момента в който обстановката не се обясни “, изяснява доброволката, която към този момент няколко седмици със брачна половинка си оказва помощ за евакуацията на цивилни и провежда доставката на филантропична помощ.

Попасна беше сцена на яростна борба през последните седмици, а от дни има известия, че съветските сили към този момент управляват града.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР