Душан Влахович изглежда се сбогува с агитката на , в

...
Душан Влахович изглежда се сбогува с агитката на , в
Коментари Харесай

Влахович се сбогува с феновете на Фиорентина, след като Арсенал отговори на 3 от 4-те му изисквания

Душан Влахович наподобява се сбогува с агитката на, в който, въпреки да пропусна дузпа, съумя да се разпише и поведе отбора си към разгрома с 6:0. Мнозина са уверени, че сърбинът помаха за довиждане към трибуните след края на мача, което значи, че очевидно е решил да одобри офертата на Арсенал.

Британският таблоид Mirror обаче написа за 4 условия, които нападателят е сложил пред британския гранд. 3 от тях са изпълнени, само че четвъртото е под сериозна въпросителна.

Първото е цената на Влахович. Той е оценен на €75 млн. от „ виолетовите “, а „ артилеристите “ са предложили €60 млн. плюс отбранителния халф Лукас Торейра, който играе чартърен за италианците сега. Второто изискване е обвързвано с хонорара на сътрудника му. Той е изискал €9,5 млн. за себе си, в случай че договорката се осъществя, а от Лондон са декларирали подготвеност да изплатят и тази комисионна. Третото изискване е обвързвано със заплатата на 21-годишния таран. Той си е подсигурил по €360 хиляди на седмица, с което ще се трансформира в един от най-скъпоплатените футболисти в Европа. Четвъртото изискване обаче е присъединяване в Шампионската лига. Това е нещо, което Арсенал не може да предложи все още, защото клубът даже остана отвън всички евротурнири през актуалната акция, а в елитния шампионат за последно се състезава през сезон 2016/17.

„ Топчиите “ сега се намират на 2 точки от топ 4 във Висшата лига, като в това време са с два мача по-малко от Уест Хям, който заема мястото сега. Тотнъм обаче диша във врата на градския си противник и на собствен ред има 2 мача пасив. Това се оказва и най-оспорваното място в британския шампионат, тъй като Уест Хям, Арсенал, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Уувърхамптън имат напълно действителни шансове за него.

Душан Влахович е изправен пред избора да се причисли към британския гранд още в този момент и да извоюва самичък правото си на присъединяване в Шампионската лига или да изчака до лятото, когато за подписа му се чака да наддават и други клубове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР