Дупка като кратер тормози шофьорите в София.Въпросната дупка, прилищата на

...
Дупка като кратер тормози шофьорите в София.Въпросната дупка, прилищата на
Коментари Харесай

Не минавайте от тук! Можете да останете с повреда по окачването на колите СНИМКИ

Дупка като кратер тормози водачите в София.

Въпросната дупка, прилищата на строителен ров, се намира на улица " Гео Милев " в столицата. Столичан сигнализира в мрежата, че  при прекосяване през мястото можете да останете с щета по окачването на колите или с " балон " по гумите.

" Добре е виновните лица да имат поради, че с изключение на прелестни джаз концерти в дъжда, е добре и да се управляват ремонтните действия. Защото когато осъдим общината, парите не идват от техният джоб, а от парите на всички ни! ", написа в обществената мрежа Филип Константинов.

Преминала през кратера споделя, че е карала с не повече от 30 км/ч., само че е имала възприятието, че колата й ще се разпадне.

" В 18:00 минах от там, валеше много, нищо не се виждаше, предходна съм с не повече от 30км/ч и имах възприятието, че колата ще се разпадне, в реда на нещата е да се отбелязя като има нещо такова. Ясно е, че като го видиш ще минеш постепенно, само че казусът е когато не се вижда по този начин добре ", разяснява Моника Милдова.

Кристина Добрева написа, че се правят ремонтни действия на въпросното място. Вероятно дупката ще бъде запълнена.

Авторът на обява споделя, че ограничението в региона е 50 км/ч. Ето какво още написа Филип Константинов:

" Идвах от " Коперник ". Минах с по-ниска скорост, защото там пресича и моята щерка. Навик! Дъжд, мрачно и табиет, че този сектор няма проблеми. И внезапно дум! Нисък профил гуми, зимни и изключително когато преди няколко дни си дал следващите няколко стотин лв. за ходова част, ми - не е прелестно. А за ръба.. наподобява дребен. Ама не е. Отидете и минете с 30 км/ч. и след това отново ще си приказваме. Трябва да се наблюдават тези неща. Защото сметката след това всички ние я плащаме! ".

Деян Бояджиев е безапелационен: " Тази дупка, в този си тип, не би трябвало изобщо да я има, а не да разясняваме с какъв брой да прекосяваме през нея ".

Препоръчваме на столичани да заобикалят прекосяването през това място и се надяваме дупката да бъде запълнена допустимо най-скоро.



Снимки: Филип Константинов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР