Дунав уреди първите си нови попълнения за сезон 2021/2022. Георги

...
Дунав уреди първите си нови попълнения за сезон 2021/2022. Георги
Коментари Харесай

Близнаци подсилиха Дунав

Дунав уреди първите си нови попълнения за сезон 2021/2022. Георги Вълчев и Станислав Вълчев ще са в Русе още за началото на подготовката за идната акция.

Те са близнаци и са родени на 5 февруари 2000 година в град Ямбол. Георги играе като централен бранител. До момента е носил екипа на Лудогорец, с който е първенец в елитните шампионати до 17 и до 19 години, както и участник в младежката Шампионска лига.

С втория тим на разградския клуб има към този момент 40 мача във Втора лига, както и 1 с първия отбор в efbet Лига. Бил е част и от младежкия народен тим на България до 19 година

Станислав Вълчев играе в халфовата линия, най-вече като опорен полузащитник. Това обаче не му пречи да запише 17 гола в Трета лига с екипа на Лудогорец 3, чийто капитан бе през последния сезон.

Двамата младежи са следени съществено от треньорския щаб и управлението на Дунав близо половин година.

" И двамата са извънредно атлетични. За годините си имат и значителен опит в мъжкия футбол. Искат да се развиват и се радваме, че виждат опция за това в нашия тим.

Има всички предпоставки да се впишат добре в колектива, защото са млади и стимулирани футболисти, като всички останали, възпитани в Академията на " Драконите ", които получават своето разумно място за развиване и в първия тим на " Дунав ", разясниха треньорът Мартин Цирков и ръководителят на УС и капитан на мъжкия отбор на русенския клуб Диян Димов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР