Думата проследяване“ буди отрицателни емоции, но всъщност понякога следенето е

...
Думата проследяване“ буди отрицателни емоции, но всъщност понякога следенето е
Коментари Харесай

5 приложения, с които да проследите смартфон

Думата „ следене “ буди негативни страсти, само че в действителност от време на време следенето е неотложно и потребно. Например, когато става дума за отбрана на деца. Много родители употребяват приложения за следене и сигурност, които конфигурират на телефоните на децата си. MakeUseOf ни показва шестте най-хубави такив разработки, обощени от digital.bg

MGuardian

Това приложение дава цялостен надзор над телефона. Родителят би трябвало да конфигурира две разнообразни версии – една за телефона на детето и една на своето устройство. След това може да ги свърже и ще получи достъп до голям брой функционалности – това включва карта с местоположението, блокиране на контакти, интернет страници и други

Има и опция за изпращане на задания до детето денем. Също по този начин може от разстояние да се ограничи времето за потребление на смарт телефона. Има и алтернатива за ръководство на чат известия и други функционалности за наставнически надзор. Основното приложение е гратис и налично за Android и iOS, като някои функционалности са платени.

Гугъл Family Link

Разработка на Гугъл, която също идва в две обособени приложения. Чрез тях родителят може да вижда местоположението на детето си, както и интензивността му посредством телефона. Информацията се показва в улеснен графичен тип.

Родителят даже може да утвърждава приложения та, които детето конфигурира или да ги отхвърля. И тук има алтернатива за ограничение на потребление на устройството, както и други функционалности за наставнически надзор. Приложението е гратис и налично за Android и iOS.

Kidslox

И това приложение има огромен набор от функционалности. Освен това има и версия за ръководство през компютър, а освен от мобилно приложение. Предлага познатите благоприятни условия за следене то на местоположението, ограничение на времето на потребление на телефона, блокиране на определни уеб сайтове.

Kidslox поддържа синхронизация с повече от едно устройство, прибавяне на ключова дума за достъп до приложения та и други Функцията за локализация пази история за 1 седмица обратно, като има и опция за прибавяне на вести, когато детето промени местоположението си. Приложението е гратис, налично за Andorid и iOS, като някои функционалности за платени

KidsControl

Това приложение има по-ограничен и банален набор от функционалности. То демонстрира карта с местоположението на телефона на детето, равнището на заряд на батерията и дали устройството е с изключен тон. Също по този начин изпраща уведомление, когато батерията падне под 15%.

Може да се маркират и „ рискови “ зони на картата и приложението ще извести родителя, в случай че детето влезе в тях. Също по този начин има и алтернатива за свързване със смарт часовник. Приложението е гратис, с покупки вътре и е налично за Android и iOS.

Find My Kids

Това приложение предлага много повече благоприятни условия. Сред тях са благоприятни условия за слушане на диалозите освен по телефона, само че и към устройството. Родителят може да задейства и тревога на телефона, в случай че да вземем за пример детето не дава отговор. Има и вграден чат за пряк диалог.

Отново се оферират и познатите функционалности за следене на местоположението, уведомление при влизане в определени зони, ограничение на времето на потреблението на приложения и други Приложението е гратис, само че с спомагателни покупки. Налично е за Android и iOS.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР