Думата изневяра кара всеки човек да изтръпне. Но докато всички

...
Думата изневяра кара всеки човек да изтръпне. Но докато всички
Коментари Харесай

Финасовата изневяра и защо е толкова опасна

Думата невярност кара всеки човек да изтръпне. Но до момента в който всички я свързваме с романтика и секс, изневярата може да е обвързвана с пари – и тогава е не по-малко страшна.

Така наречената финансова невярност е все по-често срещана. Според едно изследване, 41% от обвързаните американци пазят загадка от колегата си, обвързвана с финансите им. Това може да бъдат секрети банкови сметки, спестявания, задължения, разноски, които не се разискват с другия.

Друга статистика демонстрира, че милениалите лъжат половинките си за пари два пъти по-често, в сравнение с хората от предходните генерации . Точно те са повода процентът на финансово изневеряващите да пораства световно.

Защо този тип невярност е толкоз рисков за връзката?

Финансовата невярност е тясно обвързвана с проектите ни за бъдещето. Ако човек има задължения или пък скрито икономисва, това е една сериозна индикация, че позволява да се раздели с колегата си в някакъв предстоящ миг. Вместо да работи в екип със своята половинка, с цел да подсигурят дружно най-хубавото за двойката, този човек работи по своя План Б.

Финансовата невярност унищожава доверието. Срещу нея няма сигурен лек – разполагаем е единствено положителното остаряло намерено другарство. Невъзможно е да елиминирате изцяло риска от финансова невярност, само че това, което можете да извършите, е да обсъждате намерено и умерено тематиката за парите с индивида до себе си . Предразполагайте го да споделя с вас и имате по-добър късмет да запазите връзката си почтена и здрава.

Тази илюстрация ще ви изясни всички проблеми в любовта

Двата най-важни въпроса за вашата връзка

Защо си станала жена под чехъл?

присъда за любовта

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР