Дуловското острие на ГЕРБ злорадстваСлед поредната социология, която отчете още

...
Дуловското острие на ГЕРБ злорадстваСлед поредната социология, която отчете още
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Една година, за която изчегъртаните отново са първи

Дуловското острие на ГЕРБ злорадства

След следващата социология, която регистрира още набрана скорост напред пред "Продължаваме смяната ", герберите злорадо означиха, че в действителност изчегъртаните са първи.

Според изследването на Център за разбори и маркетинг, доверието към ГЕРБ сега е 23,3%, до момента в който Политическа партия са втори с 21,4 на 100. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се изравняват – 11, 8% за първите и 11,6 на 100 за Движението. Шеста е новата партия на Стефан Янев „ Български възход”, с 6,8 %, която се подрежда след „ Възраждане”.

По мотив цифрите, шефката на ПГ на ГЕРБДесислава Атанасова означи в прочувствен, само че подигравателен пост какво се е случила за годината, в която ръководи „ Продължаваме промяната”.

Ето какво написа дуловското острие на ГЕРБ в типичния си жанр:

Честито, Народе!

Една година ръководят партиите на смяната, митинга и честността.

Една година живеем в по-богата и просперираща страна.

Една година хората са с внезапно увеличена покупателна способност;

Една година без корупция;

Една година в която 8 милиарда лв. от спрени обири са ориентирани за увеличение на приходите, обществени политики, по-добри обществени услуги, инфраструктура и понижаване на държавния дълг;

Една година през която откриваме автомагистрала Хемус, довършваме четвъртия мост над Дунав и петия тунел под Стара планина.

Една година в която бензина и дизела са с намаляващи всекидневно цени, а МГЕРБ са заличени.

Една година в която олиото се лее по улиците, а зърното и хляба са обезпечени.

Една година в която язовирите са цялостни, а водата към този момент е 4 стотинки, а не 4 лв..

Една година в която ББР е постоянна и капиталът и е тройно повишен.

Една година в която страната е осветена непрекъснато, спрели сме износа на ток, цената му е без значение, а светлина и топлота има за всички.

Една година в която приходите порастват, а пенсионерите си вземат пенсиите на адрес, персонално доставени с усмивка от вицепремиер Константинова.

Една година в която самолетните линии София - Скопие и Русе - София работят на цялостен потенциал.

Една година в която заводът за електрически автомобили се конкурира по продажби с Тесла;

Една година в която в държавното ръководство няма приятелско-роднински-любовни кръгове, а деполитизацията тържествува във всички сфери на публичния ни живот.

Една година в която за единият министър председател, а по късно министър, войната е "операция ", а за министърът, по-късно министър председател "не дрънчи на война ".

Една година в която България е международен фактор във външната политика, назначен е и втори външен министър, тъй като реформираната държавна администрация и политическите кабинети не смогват на интернационалните предложения и срещи с президенти, министър председатели и външни министри.

Една година в която имаме министър председател, който дейно и съответно се оправя с всички рецесии, пази националните ползи, организира фундаментални и решителни промени във всички сфери;

Една година почтенност, гласност, бистрота, а МЕТ, Gemcorp, Еконт са техните знаци.

Една година за която изчегъртаните още веднъж са първи!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР