Духовниците спряха да ме нападат заради участието ми в конкурса

...
Духовниците спряха да ме нападат заради участието ми в конкурса
Коментари Харесай

Пищната студентка Илона Попова: Продължавам с теологията!

Духовниците стопираха да ме атакуват поради присъединяване ми в състезанието „ Мис Силикон “. Не съм изключена от Богословския факултет и есента ще бъда четвърти курс. Това показа пред "България Днес " силиконката Илона Попова.

26-годишната брюнетка би трябвало да бъде четвърти курс "Теология " в Софийския университет. "Надявам се мълчанието след нападките да не бъде мъртвило пред стихия. Като отида есента във факултета, ще си проличи дали има някакви наказания. Но те нямат право и съображение, за което да ме изключат ", безапелационна бе Попова.

Илона бе една от участничките в сочния конкурс "Мис Силикон " и с появяването си вбеси преподаватели и духовници в Богословския факултет. Те написаха отворено писмо до управлението и медиите, в което упрекват силиконката в аморално държание, уронващо престижа на факултета.

"Писмото е написано анонимно и по противен метод. Три години назовах тези хора мое семейство. Ще се разправя с тях, докараха баба ми до болница ", скочи в своя отбрана обилната студентка. Повод за разразилия се скандал стана и разкритието на Илона, че се надява скоро да бъде новата най-секси учителка.

"Искам да преподавам вяра и упорствам този предмет най-накрая да се вкара в учебните заведения. Ние сме християни и би трябвало да се възпитаваме в този дух. Обожавам децата, те мен също ", показа пред вестника Илона. Тя бе безапелационна, че в школото ще съблюдава непоколебим дрескод и обичайно поведение.

"Знам чудесно къде е границата и не я престъпвам. Дрехите и държанието се избират съгласно аудиторията и ситуацията. Ще бъда доста добра учителка и на драго сърце ще работя ", описа пред вестника силиконката. Наскоро моделката скочи обществено на дамите, които я атакуват за държанието й. Тя изясни, че даже колите им не костват колкото нейните хирургични интервенции.

"Много е несериозно, когато ме занимават със своите комплекси дами, каращи коли за не повече от 10 000 лева, а на мен единствено бюстът ми е толкоз. Значи по една обикновена сметка аз нося по себе си близо три техни коли, в случай че не и повече. Само в интервенции, без да броя рокли, гримове, коси и поддръжка. За да изказваш мнение и да занимаваш някого, би трябвало да си най-малко на неговото равнище. Ей по този начин, просто си обмислям ", съобщи Попова и предизвика разнопосочни отзиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР