Дуейн Скалата Джонсън изненада майка си с коледен подарък, какъвто

...
Дуейн Скалата Джонсън изненада майка си с коледен подарък, какъвто
Коментари Харесай

Скалата подари на майка си нов дом за празниците

Дуейн Скалата Джонсън изненада майка си с коледен подарък, какъвто тя не е можела да си разреши в предишното - нов дом.

Четиридесет и шест годишният артист и професионален кечист разкри в обществените мрежи, че подарил на майка си, 70-годишната Ата, "златен билет ", който й разрешава да има дом в сходство с желанията й. Дуейн постна видео в Инстаграм, в което декларира, че купил на майка си нов дом за Коледа.

Във видеото Ата отваря плик, в който е натикан златният билет, преди да се разплаче от наслада и да прегърне сина си. След това се обръща към 3-годишната си внучка Жасмин и й споделя:

"Ще познаеш ли какъв е коледният подарък? Сдобих се с нов дом! "

В същото видео звездата от филмовата поредност Бързи и гневни разяснява, че когато бил по-млад, фамилията му постоянно се местело и в действителност не е имало непрекъснат дом.

"Местехме се от един дребен апартамент в различен ", отбелязва Джонсън, представен от Българска телеграфна агенция - "Първият личен дом на родителите ми бе оня, който им купих през 1999 година Те се разведоха 5 години по-късно. След това нещата малко се усложниха, само че постоянно съм желал майка ми и татко ми да имат всичко, от което се нуждаят. "

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР