Дублиращият отбор на и сътвориха истинско голово зрелище със 7

...
Дублиращият отбор на и сътвориха истинско голово зрелище със 7
Коментари Харесай

Дублиращият отбор на Хебър сломи Надежда в голово шоу

Дублиращият тим на и сътвориха същинско голово представление със 7 попадения в последния 38-ми кръг на Югозападната. Пазарджиклии се постановиха с 4:3, само че това не им оказа помощ да избегнат изпадането.

В воин за спечелилите се трансформира Даниел Кадьов, който се регистрира с хеттрик. Футболистът на домакините откри резултата в 12-ата минута, а в средата на първото полувреме удвои задатъка на своя отбор. До края на частта Надежда върна едно попадение посредством Ивайло Петров (41).
 Резултати и класиране след последния кръг в Югозападната Трета лига Резултати и класиране след последния кръг в Югозападната Трета лига
След почивката Хебър още веднъж стартира по-активно и си извоюва преднина от 3 гола, откакто Сашо Лебанов повиши на 3:1 в 50-ата минута, а 10 по-късно Кадьов се разписа за трети път.

В самия завършек на срещата гостите се пробваха да сътворят същинско знамение. Стилиян Симеонов и Жулиан Манолов също записаха имената си измежду голмайсторите, само че това се оказа незадоволително за Надежда за освен това.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР