Дублиращият отбор на Ботев Пловдив и Миньор завършиха наравно 1:1

...
Дублиращият отбор на Ботев Пловдив и Миньор завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Миньор пак не успя да бие навън

Дублиращият тим на Ботев Пловдив и Миньор приключиха наедно 1:1 в мач от четвъртия кръг на Втора лига. Самюел Акере откри резултата в "Коматево " в 37-мата минута, само че в заключителните секунди на първото полувреме Борис Тютюков възвърне равенството.

Двубоят стартира равностойно, като домакините имаха превес в притежанието на топката, само че липсваха рискови положения пред някоя от двете порти.

Малко преди да измине половин час игра Методи Костов получи кълбото с тил в наказателното поле, обърна се добре и стреля, само че Християн Славков се намеси. В идната офанзива нападателят на "чуковете " опитва изстрел отвън пеналтерията, който бе избит от стража на Ботев (Пд).

В 37-мата минута Мартин Ситев пусна страховит пас сред централните бранители на Миньор, с който изведе Самюел Акере на добра позиция. Той напредна и останал самичък против противниковия вратар прати топката в мрежата.

В добавеното време на първата част гостите изравниха посредством Борис Тютюков, който се възползва от неразчетеното излизане на Славков и с глава направи 1:1.

В първите минути след почивката се получи безредие след центриране в наказателното поле на "жълто-черните ", при което Калоян Йосифов насочи мощен удар, само че вратарят на домакините внимаваше и се намеси.

До края на срещата двата тима потърсиха победно попадение, само че такова не падна и си разделиха по една точка.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР