Дубайска фирма ще набира кандидати за стюарди и стюардеси в

...
Дубайска фирма ще набира кандидати за стюарди и стюардеси в
Коментари Харесай

Ето ви работа за 2000 евро на месец! Външният вид има голямо значение!

Дубайска компания ще набира претенденти за стюарди и стюардеси в Пловдив тази събота. Условията на компанията са прецизни - условията са освен към уменията, само че и към външния тип. Жените да вземем за пример би трябвало да са високи най-малко 160 сантиметра и да могат да доближат с ръка на 221 сантиметра, когато са на пръсти. В условията е записано още, че би трябвало да са добре поставени в показателя на здравословната телесна маса, което на процедура значи да са слаби. Друго изискване е мераклиите да нямат забележими от униформата татуировки.

Преди кастинга се подава кандидатура онлайн, съпроводена с 3 фотоси - една портретна и две в цялостен растеж. Едната е с публично облекло и затворени обувки. За дамите това са токчета, костюмът е с пола до коляното и чорапи в физически цвят. Прическата е стегнат кок, а цялостният грим е наложителен. Този външен тип е наложителен и в деня на изявлението. 

Фирмата предлага настаняване в Дубай в жилища. Те се разделят сред двама или трима сътрудници от един и същи пол с обособени спални и бани за всеки. Заплащането е над 2 бона в евро на месец. Социалните придобивки са доста - гратис облекло, униформа и други. Договорът е тригодишен с изпитателен период от 6 месеца. Полетите на компанията са до Азия, Африка, Европа, Америка и Близкия изток.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР