DSLR фотоапаратите изчезват от каталозите на компанията и търговците(снимка: CC0

...
DSLR фотоапаратите изчезват от каталозите на компанията и търговците(снимка: CC0
Коментари Харесай

Sony загърбва DSLR технологията в камерите


DSLR фотоапаратите изчезват от каталозите на компанията и търговците
(снимка: CC0 Public Domain)

Sony е решена да скъса с DSLR технологията, извеждайки от всички свои каталози досегашните си модели DSLR фотоапарати. В последните дни фотографските конгреси и уеб сайтове регистрират, че серията A-mount апарати на японския производител са „ изчезнали ” от уеб страницата ѝ. Изчезват и от уеб страниците на търговците, съгласно наблюдаващите на пазара.

Сега Sony ще се насочи напълно към безогледалните фотоапарати, заяви. Макар да не са идеални, тези камери обезпечават по-добър автофокус, бързо снимане и повече изчислителни „ конски сили ” за снимка.

Sony навлезе във фотографията от висок клас посредством придобиване на SLR бизнеса на Konica Minolta през 2005 година По това време фотографите-ентусиасти зарязаха камерите с филм и възприеха, които са лесни за потребление – на правилото насочваш и снимаш. Все отново Sony не съумя да размести пластовете при мастодонтите на високия клас фотоапарати – Canon и Nikon.
още по тематиката
Новият ход на японската компания породи остри диспути дали Sony няма да поеме, която правеше прелестни фотоапарти, само че изчезна от този бизнес и през днешния ден предлага здравна техника, да вземем за пример за образна диагностика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР