ДСК Мобайл (компания на Банка ДСК) и Община Бургас стартират

...
ДСК Мобайл (компания на Банка ДСК) и Община Бургас стартират
Коментари Харесай

Паркирането в синя и зелена зона става по-удобно и изгодно с решение от ДСК Мобайл и Viber

ДСК Мобайл (компания на Банка ДСК) и Община Бургас започват партньорство за закупуване на електронни талони за паркиране посредством чатбот решение във Viber и банкова карта.

То ще обезпечи на жителите и гостите на града по-евтин и комфортен метод за паркиране на колите им в синя и зелена зона.

Решението се осъществя през най-популярната чат платформа в България, като 94 % от потребителите на смарт телефони в страната употребяват Viber. Всеки искащ може да употребява този новаторски и елементарен метод за паркиране, като потърси чатбот решението CityGate във Viber, записва се, с два бутона резервира своята банкова карта и надлежно заплати паркирането на автомобила си в Бургас.

Веднъж конфигурирано на телефона на ползвателя, приложението за онлайн възнаграждение обезпечава автоматизирано засичане на местоположението на потребителя и даване на опция услугата да се употребява без потребност от спомагателни настройки, въвеждане на номера и други.

Съществува и алтернатива за въвеждане на данни за безграничен брой транспортни средства, както и номера на безграничен брой банкови карти. След въвеждане на данните, системата разрешава те да бъдат употребявани автоматизирано.

* ДСК Мобайл е финтех компания, благосъстоятелност на Банка ДСК – най-голямата по брой обслужвани клиенти в България. Основната им тенденция е основаване и реализация на умни решения и новаторски планове, чиято цел е развиване и усъвършенстване на градската среда и увеличение на безкасовите разплащания под марката CityGate. Фокусът в активността на компанията е дигитализацията и внедряването на нови технологии, които да улесняват градския живот за потребителите и за операторите на услуги за подвижност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР