Дрю Баримор: Националните книжни награди напускат звездата като водеща заради спора за стачка

...
Дрю Баримор беше отстранена от водещата на Националните книжни награди
Коментари Харесай

Дрю Баримор беше отстранена от водещата на Националните книжни награди на САЩ след противоречия относно завръщането на нейното телевизионно шоу по време продължаващата холивудска стачка.

По-рано тази седмица водещата на токшоуто и актриса каза, че завръщането на програмата ще бъде в съответствие с правилата за стачка.

Но сценаристите на шоуто бяха сред онези, които пикетираха студиото в Ню Йорк след подновяването на снимките.

Във вторник, Националната книжна фондация заяви, че е отменила поканата й да бъде домакин на церемонията.

"Националните книжни награди са вечер, посветена на честването на силата на литературата и несравним принос на писатели към нашата култура", се казва в изявление.

"В светлината на съобщението, че Шоуто на Дрю Баримор ще възобнови производството, National Book Фондацията отмени поканата на г-жа Баримор да бъде домакин на 74-ата церемония по връчване на националните книжни награди."

„Аз притежавам този избор“

Шефовете на National Book Foundation преди това са възхвалявали нейната работа, защитавайки книги в нейното шоу.

Гилдията на писателите на Америка (WGA) стачкува от началото на май поради опасения относно заплащането, условията и използването на AI, като актьори се присъединиха към писателите през юли.

В началото на стачката Баримор се оттегли като водещ на филмовите и телевизионни награди на MTV в знак на солидарност със стачкуващите членове на WGA.

Но звездата каза, че е направила „избора да се върне за първи път в тази стачка за нашето шоу, което може да съдържа моето име, но това е по-голямо от мен".

„Аз притежавам този избор“, добави тя, потвърждавайки, че шоуто няма да наруши правилата за стачка, като популяризира засегнати телевизионни предавания или филми.

"Искам да бъда там, за да предоставя това, което писателите правят толкова добре, което е начин да ни обединим или да ни помогне да осмислим човешкия опит."

'Bigger than The Drew Barrymore Show'

Шоуто , който трябва да бъде излъчен отново от 18 септември, обикновено наема най-малко трима писатели, които са членове на гилдията на писателите, които демонстрираха пред CBS Studios във вторник.

Говорейки на линията, една от тях, Челси Уайт, каза: „Мисля, че преди всичко, това очевидно е много по-голямо от Шоуто на Дрю Баримор и сценаристите.

"Ние сме тук, стоим с нашия синдикат и се чувстваме страхотно и сме развълнувани винаги да сме с нашия синдикат."

Variety отбеляза, че работата на Баримор като изпълнител в Шоуто на Дрю Баримор не е нарушение на настоящите правила за стачка.

Това е така, защото шоуто на CBS е обхванато от договор на актьори, различен от спорния . Договорът, който обхваща токшоута, шоу програми, вариетета и сапунки, беше подновен и ратифициран от членовете на синдиката миналата година.

BBC се свърза с Баримор за коментар.< /p>

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР