Дружеството за колективно управление в частна полза правата на продуцентите

...
Дружеството за колективно управление в частна полза правата на продуцентите
Коментари Харесай

ПРОФОН оценява високо предприетите от главния прокурор действия срещу интелектуалното пиратство

Дружеството за групово ръководство в частна изгода правата на продуцентите на звукозаписни и музикално видеозаписи и на артистите реализатори - ПРОФОН изпрати писмо до основния прокурор Иван Гешев, в което прави оценка високо подхванатите дейности против интелектуалното пиратство и сивия бранш в този сегмент на националната стопанска система.

Г-жа София Щерева – изпълнителен шеф на ПРОФОН отбелязва, че като резултат от координираните взаимните дейности на правоохранителните органи в България през последните две години за противопоставяне на закононарушенията срещу интелектуалната благосъстоятелност, страната ни е извадена от отрицателния бдителен лист „ Специален 301 " на Департамента по търговия на Съединени американски щати.

ГДБОП влезе в офиси на кабелни оператори

От организацията показват увереността си, че подхванатите дейности са следващото доказателство за устойчива политика, ориентирана към превъзмогването на този проблем.

ПРОФОН показва готовността си за подпомагане при бъдещи сходни ограничения против интелектуалното пиратство и сивия бранш в този сегмент на националната стопанска система.

ГДБОП удари телевизионното пиратство в Кърджалийско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР