Дружеството от Пловдив „ТЕМПЕКС“ ЕООД спечели обществената поръчка за доставка

...
Дружеството от Пловдив „ТЕМПЕКС“ ЕООД спечели обществената поръчка за доставка
Коментари Харесай

Климатици за 2 837 990 лв. в Димитровград ще достави фирма о...

Дружеството от Пловдив „ ТЕМПЕКС “ ЕООД завоюва публичната поръчка за доставка на 2815 инвенторни климатика за битово отопление на жилища в Димитровград, оповестиха от кметството.

Обществената поръчка е по план за възстановяване качеството на въздуха в града и безвъзмездна за семействата замяна на старите отоплителни печки на дърва и въглища със модерни екологични уреди. Първата поръчка не излъчи победител, тъй като претендентите не отговаряха на изискванията.

Сега най-ниска цена от петте подадени предложения са дали от „ ТЕМПЕКС “ ЕООД. Предложената от компанията цена е 2 837 990 лева от заложената планирана 3 247 311 лева

Предметът на публичната поръчка, с изключение на доставката включва монтаж, тестване и стартиране в употреба на климатиците, инструктиране на хората за вярна употреба и поддръжка. Заложено е и предаване на крайните получатели на цялата документи, съпътстваща инсталираните климатици. Изисква се и гаранционно обслужване и доставка на нужните елементи и материали в границите на избрания гаранционен период.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР