Другите двама финалисти в тази категория са училища в Бразилия

...
Другите двама финалисти в тази категория са училища в Бразилия
Коментари Харесай

Провинциално шотландско училище е сред най-добрите в света заради обществения си принос

Другите двама финалисти в тази категория са учебни заведения в Бразилия и Индия. Шотландското образователно заведение завоюва позицията си поради плановете на своите възпитаници, осъществени на локално, национално и интернационално равнище, в това число пътувания до Малави, Коста Рика и Гана, където възпитаници и учители от Dunoon Grammar School се включиха в построяването на учебни заведения и лечебни заведения, оповестява indy100.com.

Мотивацията на преподавателския състав е да задържи локалните младежи, защото поради провинциалното местонахождение на учебното заведение, в продължение на доста години регионът е страдал от нещо като „ приключване на мозъци “. Директорът Дейвид Мичъл изяснява: „ Разработихме нашата образователна стратегия, създавайки доста партньорства ”.

Местните начинания на учебното заведение включват образуване на обществени събития и развлечения в домове за възрастни хора по време на пандемията, както и присъединяване в плана на монумент на жертвите на Covid-19. През ноември 2021 година учениците от Dunoon Grammar School показаха своите решения в региона на климатичните промени пред международните водачи на Срещата на върха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР