Други четирима израелци са ранени от палестинските ракети. Палестински бойци

...
Други четирима израелци са ранени от палестинските ракети. Палестински бойци
Коментари Харесай

Раните Му Бяха Прекалено Тежки, Не Можаха Да Го Спасят. Хирурзите В Мбал През Сълзи Съобщиха: Издъхна

Други четирима израелци са ранени от палестинските ракети. Палестински бойци изстреляха през вчерашния ден над 250 ракети към Израел, което провокира десетки ответни въздушни удари по цели в линията Газа, а обстрелът наруши едномесечното мъртвило сред враждуващите страни, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП. По данни на израелските военни са починали 5-6 израелски бойци. Палестинската осведомителна организация " Маан " заяви, че са били убити бременна жена и едногодишната й дъщеричка.

Поразени са 120 военни обекти на радикалното придвижване Хамас и " Ислямски джихад " на територията на анклава, заяви пресслужбата на израелската войска, представена от ТАСС. Това са подготвителни бази, цехове за произвеждане на оръжие и тунел, прокопан от " Ислямски джихад " под границата в южната час на Газа, база на морските сили на Хамас и постройка на няколко етажа, където е щабът на военното разузнаване на Хамас.

Последният изблик на принуждение стартира в петък, когато палестински снайперист от " Ислямски джихад " стреля по израелски бойци и рани двама военнослужещи. Израел отвърна с въздушен удар, умъртвил двама членове на Хамас, напомня Ройтерс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР