Другари, някои от вас бяха наистина учудени, когато Навални бе

...
Другари, някои от вас бяха наистина учудени, когато Навални бе
Коментари Харесай

Московский комсомолец: Другари, това с Навални се случва по план

Другари, някои от вас бяха в действителност учудени, когато Навални бе арестуван на летище „ Шереметиево “ и отведен в полицейски бус. Уверявам ви: за самия него това не беше сърпрайз. Федералната работа за изтърпяване на наказванията (ФСИН) беше го предизвестила, че ще се случи тъкмо това. И те не можеха да не го арестуват.
Конят в шаха не се движи по този метод. Навални, несъмнено, прелестно е знаел това. Той се върна в Русия, на с цел да се прибере в къщи. Полетът към Москва бе просто първата крачка от новия Комплексен проект. План, добре премислен от хора, които чудесно знаят по какъв начин работи съветската система и предсказват нейните дейности на 100 %.

Навални си пристигна и това бе първата крачка о проекта. Прибраха го за 30 денонощия – ответната реакция, изчислена и предстояща.

Втората крачка видяхме на идващия ден: авансово сниман филм за двореца на Путин. Главната цел на видеото бе да изнерви до прекаленост системата. И системата зацикли – и до момента няма съответен отговор. Тя пропусна този ход.

Навални е зад решетките. Дори да желаят, сега не могат а го отровят. И кръгът към Навални прави третата крачка от Комплексния проект: посредством мрежата провежда протест. Призивите са най-вече към младежите, даже към младежите. Не знам по какъв начин тъкмо го вършат, само че тъкмо това се случва.

Може би в случай че попитате своите деца или внуци – ще ви обяснят. Навални и протест – това е неговата мощ, кислородът му.

Вече излиза наяве, че митингът ще бъде детски по някакъв метод. Но системата ще реагира като към възрастни, което е регистрирано доста тъкмо от Комплексния проект. Ще ударят децата и младежите. Цялата гняв и завист поради кино лентата за двореца, ще се стоварят върху тях.

Тогава идва ред на идната крачка от проекта, която би трябвало да направи зрялото население, което сигурно ще е потресено от разправата на омоновците с тийнийджърите. Възрастните ще би трябвало да се разсънят и да свършат своята работа. Децата са единствено за загрявка. Всичко това е доста тъжно, почтено казано. Затова даже не желая да предсказвам, какви крачки са планувани още от този проект.

За мен обаче няма никакво подозрение, че обстановката е режисирана авансово. И се развива тъкмо по сюжета на Навални, а не на Кремъл. Огромната машина на системата играе по свирката на дребния човек. Досега беше противоположното.

Юлия Калинина,

Московский комсомолец
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР