Друга група обнадеждени кандидати ще се борят да работят с

...
Друга група обнадеждени кандидати ще се борят да работят с
Коментари Харесай

Победителят в Apprentice на BBC Стела Инглиш си тръгна само с £90, без работа и съпруг след враждата с Lord Sugar

Друга група обнадеждени претенденти ще се борят да работят с Lord Alan Sugar в The Apprentice на BBC – само че това не постоянно се получаваше за спечелилите.

Стела Инглиш завоюва финала на серия шест и си партнира с бизнес магната лорд Шугар, само че триумфът й бързо се провали, когато тя напусна £100 000-a- годишна работа, която й беше обезпечил. Стела твърди, че е била употребена като „ свръхплатен прислужник “ и не съумя да съди някогашния си началник.

Разкривайки съжалението си, тя сподели пред The ​​Mirror през 2013 година: „ Иска ми се в никакъв случай да не бях продължавала The Apprentice. Разорен съм и на колене. Просто не знам по какъв начин ще продължа. " Тук ще разгледаме какво се случи със Стела, когато отиде от заседателната зала до единствено £90 в банковата си сметка.

Всичко стартира, когато Стела напусна своята роля с £85 000 на година като управител в комерсиалната зала на японската банка Daiwa, когато видя реклама за The Apprentice. По това време Стела караше Porsche и Bentley, имаше водачи, дизайнерски обувки за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР