Дрогиран младеж опита да избегне полицейска проверка за алкохол и

...
Дрогиран младеж опита да избегне полицейска проверка за алкохол и
Коментари Харесай

Зрелищна гонка в Пловдив: Дрогиран заби колата си в бетонни саксии пред сградата на КАТ

Дрогиран юноша опита да избегне полицейска инспекция за алкохол и опиати и след гонка със чиновници на Пътна полиция в Пловдив заби колата си в бетонни саксии и панер за отпадък пред постройката на КАТ Пловдив, заяви Българска национална телевизия.

Днес следобяд младежът е отишъл в КАТ да записва автомобила си. Докато са обработвали документите му, чиновниците от Пътна полиция са забелязали, че той е във очевидно несъответстващо положение.

Поканили са го да бъде тестван за алкохол и опиати, той е отказал, качил се е на колата си и е опитал да избяга в посока близкия пазар. След това е завил още веднъж към постройката на КАТ, където не е съумял да спре незабавно и е забил автомобила си в бетонни саксии и панер за отпадък.

Един от служителите на реда е счупил стъклото на колата му, с цел да го извадят на открито, където е бил тестван. Пробата му за алкохол е негативна, само че пробата за опиати е отчел приложимост на амфетамини. Няма потърпевши хора при случая.

Младежът е арестуван, защото не се е подчинил на полицейско предписание, по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР