Дрейк иОливия Родриго триумфираха на 29-ата церемонията за музикалните награди

...
Дрейк иОливия Родриго триумфираха на 29-ата церемонията за музикалните награди
Коментари Харесай

Дрейк и Оливия Родриго триумфираха на музикалните награди на списание „Билборд“

Дрейк и Оливия Родриго победиха на 29-ата церемонията за музикалните награди на списание " Билборд ", състояла се нощес в Лас Вегас, предадоха международните осведомителни организации.

Канадският рапър, който не участва персонално на събитието, завоюва оценките за най-хубав реализатор и за най-хубав артист. Дрейк сграбчи наградите и в категориите за най-хубав рап реализатор, най-хубав рап артист и най-хубав рап албум за " Certified Lover Boy " . Той е рекордьор по брой оценки на списание " Билборд " и към този момент има в сбирката си 34, отбелязва Асошиейтед прес.

Оливия Родриго завоюва премиите за най-хубав млад реализатор и за най-хубава певица . Тя беше отличeна и в категориите за най-хубава ария, стигнала до класацията Хот 100 на " Билборд ", както и за реализатор с най-стриймвани сингли. Тавата на Родриго " Sour " надви в категорията за най-хубав албум.    
Тейлър Суифт пък получи премията за най-хубав албум, стигнал до класацията Топ 200 на " Билборд ".

Доджа Кет завоюва четири оценки, измежду които тези за най-хубава ар енд би певица и за най-хубав ар енд би албум за “Planet Her ".  
Южнокорейската група Би Ти Ес си потегли с оценката на " Билборд " за най-хубава група/дуо. Момчешката тайфа сграбчи наградата и в категорията за реализатор с най-големи продажби. 

Голяма част от главните награди, измежду които тези за най-хубав артист и певица не бяха обявени по време на директното лъчение на церемонията в Лас Вегас, а отвън ефира. 

Мери Джей Блайдж получи оценката " Икона " на музикалните награди на " Билборд " . Тя беше оповестена от Джанет Джексън, след което беше излъчен видеозапис с моменти от кариерата на изпълнителката. 

" В момента сънувам, доста ви благодаря ", сподели Блайдж, преди да назова Джаксън икона и ентусиазъм.

Церемонията в Лас Вегас беляза и завръщането на сцената на Травис Скот и Морган Уолън.  

Рапърът се появи за първи път пред аудитория след нещастието по време на фестивала " Астроуърлд " в Хюстън преди шест месеца, лишила живота на 10 души. Той извърши " Mafia " и " Lost Forever ".

Уолън взе участие в първото си огромно наградно шоу, откакто беше сниман преди повече от година да употребява расова засегнатост. 
На сцената се качиха също Беки Джи, Машин Гън Кели, " Силк соник ", Мегън дъ Стелиън и други.

Машин Гън Кели изпя " Twin Flame ", като декорът на сцената изобразяваше гора. Той посвети осъществяването на годеницата си Меган Фокс. 

Дуото " Силк соник " пък показа " Love's Train ". Бруно Марс и Андерсън .Паак завоюваха оценката на " Билборд " за най-хубава ар енд би ария.
Певецът Уикенд , който имаше най-вече номинации - 17, се оказа огромният губещ и си потегли единствено с оценката за най-хубав ар енд би артист.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР