Древните олимпийски игри са спортни състезания, организирани в чест на

...
Древните олимпийски игри са спортни състезания, организирани в чест на
Коментари Харесай

Плащай с карта Visa от Пощенска банка и спечели незабравимо пътуване на Олимпийските игри Париж 2024

Древните олимпийски игри са спортни надпревари, проведени в чест на древногръцкия господ Зевс Олимпийски в светилището Олимпия. Според Аристотел те са се състояли за пръв път през 776 година прочие Хр. – година, призната значително от множеството антични историци.

Олимпийската концепция се възражда през XIX в. и първите съвременни летни олимпийски игри се организират в Атина, Гърция, през 1896 година Сега, 128 години по-късно, Пощенска банка и Visa, международен платежен и софтуерен сътрудник на Олимпийските и Параолимпийските игри, ти оферират невероятната опция да спечелиш незабравимо пътешестване до Франция и да преоткриеш легендата на Олимпийските игри в Париж през 2024!

Едно от най-големите спортни събития в света събира спортисти от стотици страни, с цел да се състезават и показват своите умения в разнообразни спортни дисциплини. Сред тях са и участниците в неповторимия олимпийски тим на Visa, който сплотява 117 спортисти от над 60 страни и повече от 40 спорта. Париж ще бъде хазаин на този необикновен театър и ти можеш да бъдеш част от него!

Включи се в промоцията " Плащай със своята карта Visa от Пощенска банка и можеш да спечелиш един от двата пакета за посещаване на Олимпийските игри във Франция, Париж, през 2024 година или една от 100 подаръчни карти за извършване на покупки в Decathlon! "

В акцията могат да вземат участие дебитни и кредитни карти Visа, издадени от Пощенска банка преди 06.02.2024 година, на физически лица над 18 година

Участваш автоматизирано в томболата за премия, в случай че си направил със своята карта Visa в границите на интервала на осъществяване на промоцията най-малко 10 броя преводи във тип на покупка на артикули и/или услуги в търговски обекти (онлайн и физически магазини), включително и посредством мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или цифровия портфейл на iOS устройствата - Apple Pay и/или заплащане на битови сметки, локални налози и такси посредством някой от цифровите канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank), Универсален длъжник (u-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank).

Очакват те два броя наградни пакета, всеки за 2 души, обезпечени от Visa, които включват:

• Двоен билет (за печелившия участник и билет за един негов пълновръстен придружител) за наличието в две авансово определени надпревари от категория „ B ” от Олимпийските игри в Париж за интервала 27 юли 2024 г.- 29 юли 2024 година

• Пакет от услуги, свързани с визитата на Олимпийските игри за двама, включващ: двупосочни билети в икономична класа (включващи всички използвани летищни такси, такси и мита), прехвърляния летище-хотел-летище, хотелско настаняване (две нощувки в 3-звезден хотел в Париж), два билета за панорамна обиколка на Париж, пътна застраховка, карта за метро.

Това обаче не е всичко, тъй като можеш да спечелиш и един от 100 броя подаръчни карти от Decathlon, всяка от които в размер на 100 лева

Периодът на осъществяване на промоцията е от 06.02.2024 година до 30.04.2024 година, в това число. До 10 работни дни след края на промоцията посредством лотария в Централата на Пощенска банка ще бъдат изтеглени общо 102 броя печеливши и 102 броя аварийни участници.

Ако си измежду печелившите, след осъществяване на томболата ние ще се свържем с теб, с цел да те осведомяваме. Един участник може да завоюва единствено една премия.

Не пропускай шанса да станеш част от спортната история и да създадеш своите незабравими мемоари в Париж! Участвай в този момент и можеш да спечелиш своето пътешестване с карта Visa от Пощенска банка!

Информация за промоцията може да бъде получена и посредством публикуваните в офисите на Пощенска банката информационни материали, на www.postbank.bg - за интервала на Промоцията или на номер 0 700 18 555. Цената на диалога е според цената на съответния мобилен оператор.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР