Древни пирамиди, лежат на дъното на океана край остров Ню

...
Древни пирамиди, лежат на дъното на океана край остров Ню
Коментари Харесай

Древни пирамиди лежат на дъното на океана край Флорида

Древни пирамиди, лежат на дъното на океана край остров Ню Провидънс, покрай Флорида, Съединени американски щати. Това твърди известният виртуален археолог, зоолог, палеонтолог и уфолог Скот Уоринг, който попаднат на невероятните структури благодарение на Гугъл Earth.

Уоринг разглеждал сателитни изображения на океанското дъно, когато забелязал двата големи обекта, намиращи се под водата, на към 6 километра от най-гъсто обитаемият остров на Бахамите.

Изследователят споделя, че находката се намира в плитки води, което я прави забележима от горната страна и е много изненадващо, че до в този момент никой не я е забелязал.

Според Уоринг, тези пирамиди може да са доста по-стари от всички пирамидални постройки на сушата, открити до в този момент. За да поддържа хипотезата си, той изяснява, че океана консервира и резервира постройките доста по-добре от въздуха.

Разбира се, главната му доктрина за основателите на потъналите пирамиди, се върти към антична извънземна раса, посетила планетата ни преди милиони години.

Подобни теории съществуват и за множеството пирамиди, които се издигат на сушата. Сред най-разпространените теории на конспирацията, пирамидите в действителност са енергийни центрове, издигнати от античните цивилизации благодарение на извънземни технологии.

Уоринг изяснява, че двете пирамиди, които е разкрил на океанското дъно, са изцяло разнообразни една от друга.

Той разказва първата като съвършена тристранна конструкция, като тази на великата пирамида в Гиза, Египет. Втората обаче, има стъпаловиден градеж, сходен на този на храма Кукулкан в Чичен Ица, в Северен Юкатан, Мексико, издигнат от цивилизацията на маите.

Виртуалният откривател споделя и координатите на находката си: 24°56'26.50 "N 77°19'39.35 "W.

Колкото и завладяващо да звучат изказванията му, за момента никой не може да каже какъв е произходът на тези пирамидални форми. За да се потвърди теорията на уфолога, би трябвало да се направи подводно изследване.

След като Уоринг заяви за откритието си, информация предизвика бурни полемики, а скептиците незабавно дадоха отговор, че въпросните структури най-вероятно са коралови рифове или подводни скали с причудлива форма. Въпреки това, редица специалисти показаха убеденост, че обектите в действителност може да се окажат антични пирамиди, издигната от хора, които вследствие на естествени естествени процеси са потънали.

Скот Уоринг е прочут с невероятните находки, които открива благодарение на стратегиите, създадени от Гугъл — Гугъл Earth и Гугъл Maps.

През 2010 година той съобщи, че с тяхна помощ е разкрил тайнствена писта за извънземни кораби и 30-метрово НЛО, прикрито изпод, в южната част на щата Невада. След това, през 2014 година той съобщи, че е разкрил няколко подводни извънземни бази — едната била покрай островите Гуам и Сайпан, другата край крайбрежията на Испания, а третата се намирала край крайбрежията на Калифорния.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР