Древната тибетска астрология не препоръчва да ходите на фризьор във

...
Древната тибетска астрология не препоръчва да ходите на фризьор във
Коментари Харесай

8 февруари: Какво да не правим в деня на Черния воден дракон

Древната тибетска астрология не предлага да ходите на коафьор във вторник, 8 февруари, както и да се въздържате от сватовство и пътувания.

Според астрологията на 8 февруари, в деня на Черния воден змей, не е целесъобразно да подстригвате косата си – това може да докара до омраза. Денят е удобен за хората, родени в годината на Прасето и Мишката. А също и за смяна на ориста за тези, които са родени в годината на Змията и Коня и са извънредно неподходящи за родените в годината на Маймуната и Петела.

На този ден би трябвало да поръчате молитва за дългоденствие, да вършиме раздавания и да раздавате дарове на бедните. Не е неприятно да отидете в съда и да започнете каузи, изключително с врагове. Също по този начин денят е целесъобразен за търговия, написа novos.mk.ru. Денят е удобен за връщане на остарели задължения и работа с метал, което ще се хареса на ковачите, само че би трябвало да се има поради, че в този ден не се предлага да се заточват ножове.

Също по този начин тибетските астролози не поучават да се строят лодки или салове, мостове над реки, както и лов на риба. Не се предлага да пътувате, също по този начин да се въздържате от сватовство.

Ако на този ден в фамилията ви се роди момче, то ще бъде своенравно и гордо с езика си, а в случай че е момиче, бъдете подготвени, че я чака сложна орис. Трябва да се обърне внимание на здравето: за дамите на тазобедрената става на десния крайник, а за мъжете - на левия. Много е рисково да нараните краката си на този ден, не би трябвало да ги обгаряте и да ги подлагате на кръвопускане.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР