Дрехите много променят човек! Както може да го направят да

...
Дрехите много променят човек! Както може да го направят да
Коментари Харесай

Ето какво правят дрехите с човек: Деми Мур е повече от секси, а Риана малко ѝ помогна

Дрехите доста трансформират човек! Както може да го създадат да наподобява по-млад и секси, по този начин и тъкмо противоположното. Деми Мур и хората, които се грижат за нея несъмнено знаят това, само че също и умеят да демонстрират единствено най-хубавите страни на прелестната актриса. Съвсем скоро 57-годишната Деми театралничи за една много специфична фотосесия, доказавайки, че дамата може да бъде секси на всяка възраст.

Виж още:

Мур взе участие в новата рекламна акция за есенната сбирка долни дрехи на марката на Риана. Всъщност става дума за охолно шоу, с което Savage X Fenty показва новите модели. Участват известни модели, музиканти, артисти, измежду които и Деми.

Тя се е разположила комфортно на кожен диван и носи необикновено секси черно дантелено долни дрехи и мрежест чорапогащник. Правата коса и мощен грим пък придават още повече драматичност във визията на Деми Мур. 

Виж още:

Шоуто не се организира пред аудитория, поради пандемията, само че пък всичко, което се излъчи по Amazon Prime си заслужаваше да бъде забелязано, даже и онлайн. Както казахме в шоуто участваха и други звезди, като Бела Хадид, Лизо, Росалиа, Нормани и естествено... самата Риана.

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР