Дръзки и атрактивни хубавици започнаха битката за сърцето на ергена

...
Дръзки и атрактивни хубавици започнаха битката за сърцето на ергена
Коментари Харесай

В настъпление: Дръзки красавици ошашавиха Алекс в Ергенът

Дръзки и атрактивни хубавици започнаха борбата за сърцето на ергена Алекс в " Ергенът ". Девойките си признаха, че конкуренцията ще бъде жестока и войната ще бъде " със зъби и нокти за сърцето на единствения мъж. 

26-те дами са смели, амбициозни, с разнообразни специалности и ползи, само че всяка е твърдо решена да плени 41-годишния благородник.

Първата кандидатка се оказа с съветски и монголски корени, реши да започва предаването и срещата си с Алек, като му подари любовно писмо. Екатерина призна, че го е харесала от пръв взор.



Втората напряко шокира феновете, откакто нахлу на алеята пред къщата с пожарен автомобил и включени сирени. Габи излезе от него с маркуч, което в действителност впечатли синеокия хубавец. 

Валерия от Дупница, която е студентка в УНСС, показа през сълзи тъгата си - неотдавна е изгубила майка си и е трябвало да поеме грижата за сестра си. Тя обаче реши да пренебрегне трагичната си визитка, като сервира на Алекс паница със спагети, които помоли да хапнат като в емблематичната сцена от " Лейди и Скитника ".



Младенов обаче много се тормози, и това очевидно не му се видя изключително прелестно занятие. 

Той се опита да избегне целувката, само че момичето бе много настъпателно. Валерия обаче се оказа най-агресивната дама, откакто минута след запознанството с Алекс, се хвърли на врата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР