Драскачът, който изненадваше пловдивчани с посланията си, вече прекали. Пореден

...
Драскачът, който изненадваше пловдивчани с посланията си, вече прекали. Пореден
Коментари Харесай

Драскачът К.Й. прекали! Навлече си гнева на пловдивчани

Драскачът, който изненадваше пловдивчани с посланията си, към този момент прекали. Пореден надпис на санировка на блок се появи.

„ Ще ме изчакаш ли да те открия още веднъж?, “ пита К.Й. благодарение на черен спрей.

Ние не знаем към кого е насочен този въпрос, нито дали ще получи отговор. Знаем обаче, че всяко нещо би трябвало да има граници. В обществената мрежа поданици на „ Кючук Париж “ останаха меко казано разочаровани. Повечето осъждат тези действия и ги дефинират като вандализъм. Освен питането, надраскано на фасадата, създателят е протегнал ръка и на некролог.

„ Не знам кой си и не ме интересува! Явно безчинстваш с драсканиците си из целия квартал. Ама мароумнико, най-малко уважавай траура на хората! Защо на врата с некролог на 5 дни си се разписал? ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Жената е към този момент вдовица, грижи се за внучка със специфични потребности! Днес просто си плачеше! Мислих да подам сигнал в полицията, само че тя е абдикирала от отговорностите си май!, “ написа Нали Филипова.

Вижте и мненията:

„ Тоя прекалява! “

„ Ако те барне притежателя на стената, по която дращиш тъпотиите си, ще откриеш нови хоризонти на болката. “

„ Как може? Това е типично единствено за един елементарен човек, за човек, който няма цел в живота! ТЪПАК! “

„ Какво значение има дали има некролог на вратата или не. Дал съм 6 бона за изолираност и някъв пикльо ще пристигна да ми я насере, тъй като родителите му са абдикирали от отговорностите си. “

„ Големи моралисти всички се извъдихте! Я погледнете в близост предизборните плакати с отвратителните им нагли муцуни или циничните рисунки на всяка крачка! Това не ви ли прави усещане, та сте седнали да се заяждате за 3-4 красиви надписа?! “

„ Да пристигна да ти направи надпис на челото щом са толкоз красиви. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР