Драмите около Джулиана Гани не спират. Бившата плеймейтка определено обича

...
Драмите около Джулиана Гани не спират. Бившата плеймейтка определено обича
Коментари Харесай

„Вече е готов за сцената“: Джулиана Гани чертае бъдеще за сина си

Драмите към Джулиана Гани не стопират. Бившата плеймейтка несъмнено обича да се приказва за нея - и положително, и неприятно, просто би трябвало да бъде в центъра на известността. Преди малко повече от годината избухна онлайн скандал сред нея и някогашният ѝ мъж Илиян Найденов след невярност от негова страна. Е, оказа се, че и силиконката не е света вода ненапита, само че това в този момент не ни е толкоз значимо - мина му времето.

Виж още: Кратко, ясно, изрично: Андреа с обръщение към 2022 година, надупи ѝ се

От цялата работа страда най-вече синът им Давид, тъй като един ден сигурно ще разбере какво се е случило сред родителите му още до момента в който той е бил бебе. В момента Джулката още веднъж е бременна, само че този път детето е от служителя на реда Теодор Гецов, с който имат връзка от към една година. И тя като Златка ще бъде мъжка майка - очевидно момчетата са на мода тази година.

Виж още: Мокри сънища с Дани Петканов! Лудия кореспондент стана секси занаятчия и разпали пристрастеностите

В обществените мрежи плеймейтката постоянно е твърдяла, че желае да има най-малко едно момиченце, само че ориста ѝ е по този начин, ще би трябвало да има и трето дете, което отново е не несъмнено, че ще бъде момиче - дано не задълбаваме в това толкоз доста - има по-важни неща от пола.

Виж още: Пари като вестници! Теа Минкова даде 800 лева за слънчеви очила посред зима

Покрай абсурда с Илиян силиконката не се появи като доста добра майка - това беше и една от аргументите всички да я намразят. В момента Давид живее с татко си, което също не е доста похвално за нея, само че пък може да е за положително на детето - самата тя е отстъпила правата за развъждането му. Е, около бременността очевидно са ѝ се отключили някакви майчински инстинкти и любовта към Давид пораства ли пораства. В обществените мрежи негова фотография, а от описанието разбираме, че към този момент е начертала пътя, по който желае да тръгне, когато стане огромен: " Вече е подготвен за сцената и живота, толкоз музикален, толкоз надарен и палав. Моето момче ". На тази фотография виждаме един предстоящ артист очевидно - по този начин наподобяват нещата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР