Драмите между жителите на столичният квартал Левски-Г и Слави Трифонов

...
Драмите между жителите на столичният квартал Левски-Г и Слави Трифонов
Коментари Харесай

Жители на Левски - Г изригнаха: Слави, махай се от квартала ни!

 Драмите сред жителите на столичният квартал " Левски-Г " и Слави Трифонов нямат край! Обитателите на махалата събират подписка, с цел да изгонят малкия екран му " 7/8 ТВ " от региона. Хората там са настръхнали против екипа на Дългия и се жалват, че във вечерното шоу на медията съзнателно се уронва престижа на квартала, в който живеят към 40 000 души.

" Всеки посетител стартира присъединяване си с насмешка към квартал " Левски-Г ". Знаете ли, че това вреди на всеки един от нас – дружно и поотделно? Публичната телевизионна насмешка с квартала понижава цените на нашите парцели. Лишава ни от вложения на компании. Отблъсква други хора към квартала. Създава ни неприятен, личен имидж, тъй като ти си човек, който живее в скапания " Левски-Г ". Така че имам един апел към всички съкварталци: Да изгоним телевизия " 7/8 ТВ " от квартала! Да върви другаде да основава неприятен имидж на различен квартал! Не на нашия! Много благодаря за достойнството, но апелирам към този момент да си ходите ", пали се в обществените мрежи Бойка Трифонова.

Обитателите на квартала недоволстват против състезанието " Мис Левски-Г ", който съгласно тях още веднъж бил подигравателен и мощно саркастичен. Предаването " На кафе " да вземем за пример, се снимало в Нови хан, който е на 30 км от центъра на столицата, само че нито водещата Гала, нито някой от панелистите в утринното предаване, изтъквал този факт със жлъч и просташки комизъм. Напротив, около преместването на тв екипа селото нашумяло и цените на парцелите за няколко години се вдигнали съвсем двойно.

Жителите на " Левски-Г " акцентират достолепията на квартала, като най-голямото е, че се намира единствено на 6 км от ЦУМ и единствено на 20 минути пеш от него. Освен това има огромен обществен басейн, прелестна панорама към Витоша и Стара планина, постоянен превоз, без тапи и уредена инфраструктура. За доказателство те разгласиха панорамна фотография на квартала, направена с дрон.

Само месец след настаняването на малкия екран на Слави в квартала в края на 2019 година, локалните хора започнаха да недоволстват. Оказва се, че екипът, който работи за " 7/8 ТВ ", нарушава разпоредбите и все пак се държи много безочливо. " Хората на Слави паркират на всички места - улици, тротоари, градинки, а през днешния ден, откакто не можа да си откри паркомясто, един потегли с мръсна газ и щеше да блъсне една жена “, оплакваше се в обществените мрежи очевидка. Местните поданици се дразнели, че едрогабаритните джипове на екипа били паркирани тук-там за инвалиди, запушвали страничните паркоместа на блока, в който е малкия екран, писа " Уикенд ". 

Само ден, откакто локалните жители на " Левски-Г " започнаха да се жалват в обществените мрежи, че няма да оставят нещата по този начин, от екипа на шоуто се свързали с най-яростната защитничка на квартала – психотерапевтът Бойка Трифонова и й предложили да гостува, с цел да отбрани името на квартала и да изтъкне преимуществата му. Епизодът с нейното присъединяване щял да бъде сниман след към две седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР