Драматичният обир на бижута в Париж, при който Ким Кардашият

...
Драматичният обир на бижута в Париж, при който Ким Кардашият
Коментари Харесай

Правят филм за драматичен обир на Ким Кардашиян през 2016 г.

Драматичният грабеж на бижута в Париж , при който Ким Кардашият беше вързана и ѝ бяха откраднати бижута на стойност 9 милиона евро, става сюжет на филм.
 
Fashion Week " ще бъде приспособен от графичен разказ от 130 страници , който паметният френски създател на комикси и режисьор Джоан Сфар е написал, само че който занапред ще бъде оповестен, обявиха продуцентите, представени от БГНЕС.

Звездата от американската риалити телевизия беше застрашена с револвер, вързана и затворена в банята на първокласна резиденция във френската столица, където тя отседна по време на Седмицата на модата през октомври 2016 година , напомня организацията.
 
Оттогава са повдигнати обвинявания против 11 души по отношение на грабежа, най-големият, осъществен против един човек във Франция за две десетилетия. Въпреки вълната от арести на най-вече известни и застаряващи френски гангстери от кариерата, единствено едно украшение е било възобновено.

 
Един от петимата бандити, които нахлуха в жилището на Кардашиян , изтърва инкрустирано с диаманти кръстче на стойност 30 000 евро, до момента в който бягаше от мястото на престъплението с колело. Бижуто беше намерено от минувач няколко часа по-късно. Предполагаемият началник на обира, 61-годишният Аомар Айт Кедаче, сподели на проверяващите, че се е мъчил да откри покупател за 18,88-каратовия пръстен на Кардашиян.-->
 
По думите на продуцентите по кино лентата се работи от началото на годината и се водят диалози за разпространяването му.

Френската полиция към момента се пробва да влезе в дирите на отмъкнатите бижута и имат вяра, че част от плячката е била продадена в Белгия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР