Дракслер: Не съм контактувал с никой от БайернЮлиан Дракслер опроверга

...
Дракслер: Не съм контактувал с никой от БайернЮлиан Дракслер опроверга
Коментари Харесай

Дракслер: Не съм контактувал с никой от Байерн

Дракслер: Не съм контактувал с никой от Байерн
Юлиан Дракслер опроверга слуховете, че е преговарял с Байерн Мюнхен и бе безапелационен, че е благополучен в Пари Сен Жермен и не вижда причина да се връща в Бундеслигата.

24-годишното крило взе присъединяване в 30 мача от Лига 1 през предишния сезон, само че единствено в 19 от тях бе титуляр.

С оглед на конкуренцията от страна на Неймар, Килиан Мбапе и Единсон Кавани се появиха догатки, че футболистът може да премине в Байерн, който търси заместници на ветераните Франк Рибери и Ариен Робен.

Дракслер обаче упорства, че в този момент не е време за такива диалози. "Байерн без подозрение е най-успешният клуб в Германия. Всичко останало са догатки. Никога не съм контактувал с който и да е от Байерн", акцентира Дракслер пред Sport1. Той сподели още, че не вижда аргументи да е неудовлетворен в ПСЖ, откакто е взел участие във всички съревнования.

"Играх в 47 или 48 мача през предишния сезон и съм уверен, че и този ще играя в толкоз. Клубът и градът ми харесват. Чувствам се удобно и изобщо няма никакви аргументи да диря благоприятни условия за напускане", заключи Дракслер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР