“ДПС търси своя нов приемник, за да продължи да съществува.

...
“ДПС търси своя нов приемник, за да продължи да съществува.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ДПС търси нов приемник, за да продължи да съществува |

“ДПС търси своя нов правоприемник, с цел да продължи да съществува. Много добре знаем, че Движението за права и свободи е целувката на гибелта за всеки в последните 30 години. Това е политическата партия, която от дълго време е спряла да пази ползите на избрана част от обществото и се е трансформирала в дружество. ”

Това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в изявление за Нова тв във връзка договарянията за съглашение за бъдещото ръководство. Той увери, че Демократична България, ще направи всичко допустимо да държи Движение за права и свободи надалеч от упражняването на власт, " тъй като това е единственият метод България да бъде измъкната от корупционния модел от последните години ". 

Демократична България не може да има нищо общо с Движение за права и свободи и ще упорства да продължи демонтирането на модела “Борисов-Доган-Пеевски ”, акцентира Мирчев. Според него съставянето на комисията “Росенец ” в Народно събрание е " част от началото на демонтажа на този модел ", само че " не би трябвало да си вършим илюзии, че извънредно мощни ползи желаят моделът “Борисов-Доган-Пеевски ” да продължи да съществува под някаква форма. Усещаме го с кожата си в Народното събрание и натискът е в действителност доста огромен ”.

За Мирчев е изключитлно значимо краткотрайните анкетни парламентарни комисии, които проверяват злоупотребите на предходната власт, да приключат сполучливо активността си. “Трябва да довършим тази работа, тъй като другояче можем да забележим един нервен някогашен министър председател да се върне под някаква форма в ръководството на страната, което би извънредно неприятно ”, сподели той.

От комисията “Росенец ” се чака отговор на въпроса по какъв начин институциите са обслужвали Доган и неговите доближени.

“Там видяхме с очите си по какъв начин съд, полицията и прокуратура работят за обществото и опазването на публичния ред. Те работеха за обслужването на модела ГЕРБ плюс Движение за права и свободи с посредничеството на Пеевски - сподели той във връзка. - Видяхме по какъв начин бургаският кмет не можеше да комуникира с полицията, тъй като тя не му се подчиняваше, макар че по закон би трябвало да му се подчинява. Кои водеха акцията тогава? Днес те са депутати от ГЕРБ - Младен Маринов и Христо Терзийски. ”

Той прикани бъдещият постоянен кабинет да получи 100 дни толеранс, с цел да покаже на какво е кадърен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР