ДПС сте станали много страхливи.С тези думи се е обърнал

...
ДПС сте станали много страхливи.С тези думи се е обърнал
Коментари Харесай

Кирил Петков към ДПС: Страхливи сте, само защитавате Пеевски

" Движение за права и свободи сте станали доста страхливи ".

С тези думи се е обърнал през днешния ден министър председателят Кирил Петков към парламентарната група на придвижването, влизайки в пленарната зала поради парламентарния надзор. Това описа от парламентарната естрада депутатът от придвижването Станислав Анастасов.

" Не познавате историята на българската народна власт и на Движение за права и свободи ", отговори му Анастасов.

В сряда Анастасов описа и за това по какъв начин преди две седмици, още веднъж по време на парламентарния надзор, министър председателят се обърнал към Движение за права и свободи с думите " Аз вас ще ви оправя ". И даже им споделил, че скоро ще има вести, свързани с тях, от Съединени американски щати.

Петков не разяснява разказите на Анастасов. Но съобщи от парламентарната естрада:

" Движение за права и свободи само и единствено е фокусирано в отбрана на един от своите депутати - Делян Пеевски. Да застанат в цялостна отбрана на Делян Пеевски. Но мисля, че можем да се фокусираме и в по-важни въпроси. Българското население знае за какво го вършиме ".

На което Анастасов отговори:

" Няма да спрем да ви занимаваме с корупцията. Моля да знаете добре, че Движение за права и свободи ще отбрани всеки български жител, който е станал обект на експанзия от кръга " Капитал ", в това число в случай че е от " Продлжаваме смяната ". Това е върховенството на закона ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР