ДПС ще внесе законопроект за забрана на т.нар. златни паспорти

...
ДПС ще внесе законопроект за забрана на т.нар. златни паспорти
Коментари Харесай

ДПС със законопроект за забрана на златните паспорти, Пеевски сред вносителите |

Движение за права и свободи ще внесе законопроект за възбрана на така наречен златни паспорти при започване на идната година. Вносители са Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски,  Йордан Цонев и Хамид Хамид, като последните двама оповестиха новината в Народното събрание. 

Визите на българите за Съединени американски щати няма да отпаднат, до момента в който опцията да се дават такива паспорти не бъде отстранена, стана ясно през вчерашния ден. 

Със законопроекта за възбрана на така наречен " капиталово поданство " ще изпреварим и готвената анулация на механизма от Европейска комисия през 2025, посочи Цонев. Хамид Хамид добави, че по този метод депутатът Делян Пеевски демонстрира, че няма нищо общо с така наречен златни паспорти, за което, съгласно Хамид бе " незаслужено упрекнат от Държавния департамент на Съединени американски щати, като бе включен в листата " Магнитски ". 

Ще пожелаеме да се направи цялостна инспекция на издадените до момента златни паспорти и против какви вложения са издадени. Надявам се, че ще открием забавни неща, сподели Хамид.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР