ДПС по скалата между етническото и корпоративното. И малко преди

...
ДПС по скалата между етническото и корпоративното. И малко преди
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич на 30 ноември ще видите...

ДПС по скалата сред етническото и корпоративното. И малко преди избора на новия си ръководител, който ще предизвести посоката - следва диалог за днешния електорат на Движение за права и свободи, който има малко общо с тогавашния достоверен избор за тази партия. И за ориста на шумно предъвкания български етнически модел. Дебют в студиото на " Честно казано " прави писателят и публицист Ибрахим Карахасан-Чънар .

 

Планът " Възраждане " наподобява осъществен. Но за паметливите това не е елементарен общ брой от путинофили, а поименник на кремълската Пета колона в България. Как наподобяват днешните проекции на тази съветска разработка, зачената в годините на Перестройката и отгледана в скута на Държавна сигурност. Къде са те измежду политици, служби, медии - приказват журналистът Стойко Стоянов и Методи Андреев, някогашен ръководител на Комисията по досиетата .

 

Енергетиката като инструмент за политически злоупотреби и геополитическа дезориентация. Защо България продължава неналичието на поредна енергийна политика, а вместо това секторът се управлява безредно и даже пресметливо в полза на малко, само че мощни играчи. В студиото влиза енергийният специалист Димитър Иванов .

 

Запълване на празнини от срамни мемоари. И фотографии, увековечили огромната екскурзия на българските турци от 80-те. Гостуват фотографът Веселин Боришев , създател на документалната поредност, озаглавена " О, спомняте ли си ", както и Иван Григоров - фотографът, запечатал единствените по рода си облици от българската страна на границата. Говорим за идното издаване на книгата " О, спомняте ли си Лейля ".

 

В, в четвъртък от 20.00 часа по телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР