ДПС дава и финансовия министър на прокуратурата. Това каза в

...
ДПС дава и финансовия министър на прокуратурата. Това каза в
Коментари Харесай

ДПС дава и финансовия министър на главния прокурор

Движение за права и свободи дава и финансовия министър на прокуратурата. Това сподели в Народното събрание ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ. 

" Това, за което превантивно преди два дни ви предупредихме, през днешния ден от медиите разбираме, че към този момент е реалност. Моделът е някой на някого нещо си бил споделил някъде към селската чешма. Обикновено този някой е обвързван с олигарха и медиен монополист Иво Прокопиев. След това  казаното се довежда до знанието на министър Асен Василев, който поема задължения и дава обещание да прави непозволени дейности ", съобщи Карадайъ.

И продължи: " Услужливо медиите на олигарха Иво Прокопиев му задават въпроси и той дава отговор на тези въпроси и подхваща непозволени дейности. Конкретният случай проверка на към този момент осъществените и скоро завършили проверки на нашия депутат Делян Пеевски и очевидно завършените проверки, чийто резултат на тях не им харесва. По-скоро няма какъв ще е резултатът, значимо е проверките да бъдат непрестанни и безкрайни ".

" Това са политически репресии и опит за разпра с политически съперници. Поради това ние взехме решение, че тъкмо тези през днешния ден към този момент оповестени през медиите непозволени дейности на министъра на финансите, ще ги дадем на прокуратурата ", съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

Йордан Цонев добави, че Асен Василев няма право да разпорежда такива проверки.

Той разяснява настояването на Прокопиев да съди депутати от Движение за права и свободи. " Жалко, че при съществуване на толкоз адвокати и цялостен съюз на съдиите пред Иво Прокопиев не знаят, че не е нужно да се смъква имунитета, с цел да се заведе гражданско дело против депутати от Движение за права и свободи ", сподели Цонев.

Припомняме, че по-рано през днешния ден предприемачът Иво Прокопиев разгласи, че завежда серия каузи за клюка против народните представители Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов. Поводът за решението му са " невижданите медийни офанзиви от разнообразни представители на Движение за права и свободи в последните седмици, и изключително в последните дни ", написа Прокопиев в публикувана до медиите позиция.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР