Дойде време за първата наистина решителна стъпка за българския национален

...
Дойде време за първата наистина решителна стъпка за българския национален
Коментари Харесай

България в решителна схватка със Сърбия за място в 1/2-финалите

Дойде време за първата в действителност решителна стъпка за българския народен тим по волейбол по пътя към класирането за Токио 2020 - дуелът със Сърбия. Срещата е с начален час 15:30, а Gong.bg ще наблюдава онлайн всичко най-интересно от балканското дерби.

Отборът на Силвано Пранди е на крилете на вдъхновението след постигнатите две поредни победи в първите две срещи от олимпийската подготовка.

Първо под обстрела на българските "лъвове " опадна съставът на Франция в тежък мач, приключил с победа за нашите с 3:2 гейма. Във вчерашният де, от своя страна, родните волейболисти срещнаха надалеч по-малко усложнения в превъзмогването на Нидерландия, постигайки чиста победа с 3:0.

Двата триумфа оставиха българската национална групировка преди всичко в поток 2 с актив от 5 точки. Втори са французите с 4 пунка, на един пред сръбския тим. Тъй като първите два отбора от всеки поток ще има право да премине към полуфиналната фаза, то задачата пред играчите на Пранди е изцяло ясна - в най-лошият случай ще е нужна загуба с 2:3 гейма от "плавите ".

Подобен процес би оставил родните национали с 6 точки, до момента в който Сърбия ще има единствено 5 пункта след 3 мача. Всички тези сметки на процедура по никакъв метод не засягат представянето на Франция в другия дуел от потока, против Нидерландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР