Дойде багер и изкопа голямата яма, където нахвърлихме труповете. Бях

...
Дойде багер и изкопа голямата яма, където нахвърлихме труповете. Бях
Коментари Харесай

Извънредно: Огнен Кошмар В България, Виновен Е Пиян! В Пламъците Загинаха 80

" Дойде екскаватор и изкопа огромната яма, където нахвърлихме труповете. Бях там и не мога да ви опиша какво е да видите толкоз мъртви животни на едно място. Няма заплаха от разпространяване на болести, защото ги заровихме дълбоко ", изясни Димитров, написа Пик.

При осъществения оглед не са открити следи от тенденциозен палеж, оповестиха от Областната дирекция на полицията в Бургас. Кметът на Индже челник има своя версия за случая. " За животните се грижи 53-годишният Калин, който не им е собственик, а единствено им е овчар. Но всички в селото знаят, че той по 24 часа в денонощието е пийнал. Този човек постоянно е несъответстващ и си мисля, че е не запомнил запалената си цигара. Оттам е тръгнал пожарът и животните са починали. Опитвали сме да му приказваме да понижи пиенето и да стане по-отговорен, само че той не слуша никого и си прави каквото си желае ", съобщи Димитров и призна, че е вдигнал ръце от съселянина си. В Индже челник се молят и кръстят да не се стига до по-големи нещастия и да няма човешки жертви поради безхаберие.

По време на опожаряването на селскостопанската сграда с повърхност от 120 квадратни метра са се чували ужасяващите стенания на загиващите животни, които не са могли да се спасят от пламъците с бягство, описаха локалните поданици. След огнения пъкъл са оживели едвам 12 кози.

Точните аргументите за пожара, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Кметът не можа да уточни дали ще бъдат платени компенсации за починалите кози, защото преди този момент би трябвало да има позиция на ветеринарите, които са създали оглед на труповете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР