Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна.

...
Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна.
Коментари Харесай

Българинът, който учи американците на дълголетие: Колко голяма е ролята на съня, за да живеем до 100 г.?


Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 година приключва Националната спортна академия, а от 2003 година живее със фамилията си в Съединени американски щати. Кариерата му зад океана стартира като личен треньор. Негови клиенти са хирурзи, юристи, финансови брокери, рок артисти и даже наследниците на американски президент.

Според него постоянството е от най-голямо значение за здравето, хармонията и щастието ни.

Кършовски сподели, че все по-често стартира да има и клиенти българи. Той добави, че проблемите на хората по света си наподобяват.

„ Всички желаят да са стройни, здрави и красиви. Опитвам се да оказвам помощ на всички, които идват при мен. За жал към нас постоянно се обръщат, откакто нещо се счупи – връзки или здраве. Ние сме за предварителната защита, с цел да не се стига до счупвания изобщо “, изясни треньорът по персонална успеваемост.

Кършовски съобщи, че един от най-пренебрегваните фактори, който и въздейства на нашето здраве съществено, е сънят.

„ Когато имаме план, който бързаме да приключи, откъсваме от съня. Всеки човек би трябвало самичък да разбере кое е оптималното за него във връзка с съня. Но доста е значимо да лягаме едновременно, да ставаме в един и същи час. Помещението, в което спим да е с по-ниска температура. Също по този начин би трябвало да е мрачно и да не посягаме към телефона “, сподели още треньорът.

Храненето е другият дирек, на който би трябвало да се опрем, в случай че желаеме здравето да е наш другар. Кършовски дори разясни, ч е гладът е нещото, което удължава живота и би трябвало да се изследва повече.

„ Били сме повече гладни, в сравнение с сити. Затова може да помислим за едно недояждане от 14 часа дневно, което да усилваме с времето като период “, разяснява Кършовски.

Той и неговите почитатели считат да трансформират мисленето, че не може да живеем до 120 години.

Вижте още във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР